The Monroe Institute

www.monroeinstitute.org
Site-ul cuprinde informaţii extrem de bogate despre activitatea TMI, cercetările de ultimă oră în domeniul conştiinţei, de asemenea, puteţi accesa o serie de materiale audio şi video cu prezentări făcute de Bob Monroe şi alţi oameni de ştiinţă şi multe, multe altele…

Monroe Products

www.hemi-sync.com
Aici găsiţi descrierea detaliată a tuturor materialelor audio şi video Monroe Products, sortate pe categorii, după aplicaţii şi nevoile personale ale fiecăruia.

Dr. Joe Gallenberger

www.synccreation.com
Vizitând acest site puteţi afla lucruri interesante despre psihokinezie, denumire sub care este cunoscută puterea minţii asupra materiei şi despre felul în care această energie mentală poate fi folosită pentru manifestare şi vindecare.
Dr. Gallenberger este doctor în psihologie, cu experienţă de peste 30 de ani ca psihoterapeut, membru al diviziei profesionale al Institutului Monroe, cercetător eminent al principiului universal al manifestării, a elaborat cele mai eficiente tehnici de manifestare pe care oricine le poate însuşi.

Mark Certo

www.myspace.com/tranquilitytraining
Mark este un alchimist al sunetelor. A lucrat timp îndelungat cu Bob Monroe şi, ca inginer de sunete şi compozitor, a avut o contribuție importantă în rafinarea continuă a tiparele de sunete Hemi-Sync, create de Bob Monroe. În 2001 Mark şi-a creat propria sa metoda care se numeşte The Tranquility Training Method despre care puteţi afla mai multe vizitând acest site.

Dr. Thomas Campbell

www.my-big-toe.com
Tom Campbell este un om de ştiinţă care a excelat în domeniul fizicii nucleare şi este dedicat dezvoltării tehnologiilor de vârf şi cercetării potenţialelor infinite ale conştiinţei.
Tom şi-a început cercetările în domeniul stărilor de conştiinţă modificată alături de Bob Monroe în Laboratoarele Monroe, la începutul anilor ’70. A ajutat la dezvoltarea tehnologiei Hemi-Sync pentru crearea stărilor de conştiinţă specifice iar în ultimii treizeci de ani s-a dedicat explorării științifice a proprietăţilor, limitelor şi abilităţilor excepţionale ale conştiinţei.
Este autorul trilogie „My Big TOE” în care, ambele noastre lumi, obiectiv şi subiectiv, sunt prezentate din perspectiva omului de ştiinţă, având la bază cercetările ştiinţifice directe dar şi experienţele personale ale stărilor de conştiinţă modificată , reunindu-le într-un model general de realitate.

Institute Of Noetic Science

www.noetic.org
Institutul de Ştiinţe Noetice a fost fondat în 1973 de către astronautul Edgar Mitchell (Apollo 14) şi este o organizaţie de cercetare şi educaţie a cărei misiune este sprijinirea transformării individuale şi colective prin intermediul cercetării conştiinţei. Scopul lui este angajarea comunităţii globale în realizarea potenţialului nostru uman. „Noetica” vine de la cuvântul grecesc „nous”, care înseamnă „minte intuitivă” sau „cunoaştere interioară”.

Editura For You

www.editura-foryou.ro
Site-ul de unde vă puteţi comanda cărţi de mare valoare care vă pot transforma viaţa.

Daniel C. Muntean

www.danykomio.ro
Daniel este maestru Reiki, psiholog şi terapeut. Un site despre Reiki, terapii holistice şi multe informaţii interesante despre vindecarea holistică şi dezvoltare spirituală.