ROBERT MONROE – Călătorii îndepărtate

Dacă în prima sa carte „Călătorii în afara corpului”, Robert Monroe a prezentat cititorilor remarcabilele sale excursii în afara corpului înspre conștiința exterioară acum, după mai mult de un deceniu de cercetări în profunzimi, el prezintă în Călătorii îndepărtate o odisee captivantă care vă duce mult mai departe, dincolo de dimensiunile cunoscute ale universului fizic. Prin insight-uri pătrunzătoare Robert Monroe ne oferă în această lucrare, care cu siguranță o să vă fascineze, o nouă perspectivă, mult mai amplă, asupra unei dimensiuni ale conștiințe neexploatate până acum cât și asupra posibilităților nelimitate ale minții umane.

„Lucrarea Călătorii îndepărtate este minunată. Ea descrie, pentru prima dată într-o manieră clară, ușor de înţeles, ciclul existenţei umane prin viaţă şi moarte”.
„O altă carte mult aşteptată, scrisă de Robert Monroe, care reprezintă o contribuţie majoră la modul în care înţelegem sufletul uman”.

Dr. Charles T. Tart, University of California, Davis

Editura For You: 25 RON.

Călătorii îndepărtate a fost sponsorizată de:
Asociaţia pentru Evoluţia Conştiinţei, SUA – organizaţie non-profit, cu scop caritabil, condusă de Andrea Berger şi Hemi-Sync România coordonat de Ritta Nicoară.