Politica de confidenţialitate.

NICOARA ENIKO RITTA PFA, cu sediul în Viile Satu Mare, Str. Principală, nr. 22, Jud. Satu Mare, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. F30/252/2017, cod unic de înregistrare 37477425
1. Ce prelucrare face obiectul prezentei informări?
Această informare se aplică prelucrării datelor cu caracter personal ale:
• Partenerilor noştri contractuali precum furnizori de servicii și clienți („Parteneri comerciali”);
• Vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru care poate fi accesat la adresa hemi-sync.ro („Utilizatori”);
2. Ce informații sunt colectate?
Colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi (de exemplu, informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe site-ul nostru web menționat în Secțiunea 1 de mai sus sau prin corespondența cu noi prin e-mail sau în orice altă modalitate). Aceasta include informații pe care le furnizați atunci când când vă abonați la newsletter-ul nostru, prin completarea formularului de pe pagina noastră de contact sau în alt mod și când raportați o problemă legată de Website-ul nostru. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, precum și alte informații, după caz.
NU vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (de exemplu informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală) cu excepția cazului în care ne-ați furnizat consimțământul dumneavoastră explicit în mod separat. În cazul în care ne furnizați în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacțiunea dumneavoastră cu Website-ul nostru sau prin corespondența cu noi prin e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim al societății noastre, cu excepția cazului în care ați făcut aceste date publice (de exemplu, într-un forum de mesaje care este vizibil publicului), caz în care vom șterge aceste date de pe Website-ul nostru numai dacă legea impune astfel sau dacă nu dorim să le păstrăm.
Când vizitați pentru prima dată Website-ul nostru, se colectează următoarele date cu acordul dumneavoastră:
• date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți;
• date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include Localizatoare uniforme de resurse (URL) complete, secvență de clicuri către, prin și de la Website-ul nostru (inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor conținuturi sau videoclipuri), timpul mediu petrecut într-o aplicație și numărul de vizualizări din astfel de aplicații, numărul mediu de articole vizualizate pe Website-ul nostru, informații privind interacțiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile și trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagină, datele despre comportamentul Utilizatorilor și orice număr de telefon folosit pentru a apela sau orice adresă de e-mail folosită pentru a ne contacta.
În cazul în care obținem datele dumneavoastră cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrare cât mai curând posibil, dar în orice caz nu mai târziu de o lună de la obținerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, inclusiv privind categoriile de date cu caracter personal care fac obiectul prelucrării, scopul prelucrării și temeiul juridic al acesteia.
3. Cum folosim datele colectate?
Informațiile dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate doar în situația descrisă mai jos:
În scopul livrării de bunuri digitale și efectuării plăților, datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, adresă de domiciliu, date bancare și codul de identificare fiscală (în cazul persoanelor juridice) sunt prelucrate de către partenerul nostru EuroPayment Services care asigură serviciile de plată cu cardul prin site-ul www.euplatesc.ro. Mai multe detalii despre politica de confidențialitate și despre prelucrarea datelor cu caracter personal puteți afla la adresa https://www.euplatesc.ro/politica-de-confidentialitate.php
În cazul în care vă abonați la newsletter-ul nostru, prin formularul aflat pe pagina noastră, datele cu caracter personal furnizate de către Dvs. sunt prelucrate de către partenerul nostru MAILCHIMP prin intermediul căruia avem acces și vă oferim serviciul respectiv, iar despre politica de confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal puteți afla mai multe de pe pagina https://mailchimp.com/legal/
Nu vom partaja datele dumneavoastră cu caracter personal cu terțe părți în scopuri de marketing fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens.
4. Cum și cui divulgăm datele?
Nu vindem și nu divulgăm datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți.
Datele cu caracter personal pot fi comunicate doar autorităților guvernamentale și/sau organelor de aplicare a legii, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condițiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terțe părți) în conformitate cu legile aplicabile.
5. Stocarea datelor
Datele cu caracter personal pe care le colectăm (așa cum au fost acestea enunțate în Secțiunea 2) sunt stocate în Uniunea Europeană („UE”) și în Spațiul Economic European („SEE”). Cu toate acestea, informațiile colectate de terțe părți prin intermediul fișierelor de tip Cookie (de exemplu, prin Google Double Click for Publishers) vor servi, în general, traficului dintr-un centru de date care se află cel mai aproape de locul de unde provine traficul. Aceasta înseamnă că astfel de informații, inclusiv traficul publicitar, pot fi gestionate de servere situate în SEE și pot fi transferate în afara SEE.
6. Drepturile dumneavoastră
Puteți să ne solicitați să vă confirmăm dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, să vă furnizăm o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal și/sau să le corectăm. Aveți dreptul să ne solicitați să ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal sau, în baza dreptului la portabilitate, să ne cereți să transferăm o parte din datele dumneavoastră cu caracter personal către dumneavoastră sau către alte entități. Dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin intermediul metodelor menționate mai jos. Sperăm că putem răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o reclamație la autorităților de supraveghere privind protecția datelor. Puteți depune reclamația în Statul Membru în care locuiți, în care lucrați sau în care a avut loc presupusa încălcare a legii privind protecția datelor.
7. Cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal
NU stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal în bazele noastre de date.
8. Linkuri către alte website-uri
Website-ul nostru poate furniza linkuri către website-uri pe care nu le controlăm. După ce faceți clic pe un link al unei terțe părți, veți fi direcționat(ă) către website-ul terței părți. Dacă vizitați oricare dintre aceste website-uri conectate, trebuie să analizați politicile lor privind confidențialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor companii. Noi nu controlăm și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile privind confidențialitatea și notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor terțelor părți.
9. Contact
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați un drept, ne puteți contacta oricând la adresa rittanicoara@yahoo.com, ritta@vps637862.ovh.net sau ne puteți transmite o scrisoare la adresa: Viile Satu Mare, Str. Principală, nr. 22, Jud. Satu Mare, cod 447360

Utilizăm Google Analytics pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate pe care o puteți consulta AICI. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, accesați pagina aceasta.

INFORMAŢII DE CONTACT
Autoritatea de Supraveghere

Website: https://www.dataprotection.ro/
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211

MODIFICĂRI IN POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate.
Ultima modificare a fost făcută pe 15 iunie 2018.