Feedback

Sunt un om curios, cu drag si sete de a invata – asa se face ca pe langa medicina pe care o practic cu mare daruire, am invatat si psihologie, hipnoza medicala, cursuri de meditatie si reiki, dezvoltare personala si management, leadership la feminin si multe altele. Toate cu impact si foarte utile, ale caror instrumente le folosesc mereu in viata si practica mea de zi cu zi.
Cursurile cu care am rezonat insa cele mai mult sunt ale Institutului Monroe – Hemi Sync. Deoarece aduc stiinta cu desavarsire in slujba inaltarii si dezvoltarii nostre ca fiinte superioare, si se intampla acest lucru la propriu. De cativa ani de cand le parcurg treptat, de la simplu la din ce in ce mai evoluat, simt ca eu insami ma upgradez pe zi ce trece – am devenit mai ancorata in prezent, mai globala si mai toleranta, mai intelegatoare si mai luminoasa, cu incredere si acceptare in ceea ce ma priveste si a celorlalti – si asta e mare lucru pentru ca dintotdeauna am fost descrisa ca un om de o mare exigenta cu mine insami intai si-ntai!
Hemi Sync si exercitiile din cadrul cursurilor m-au dus la niste revelatii extrem de importante care m-au ajutat sa ma confrunt cu bine cu niste episoade traumatice extrem de grele in viata – si le-am dovedit!
Sunt medic si imi iubesc pacientii, si ei tin mult la mine – si deseori in timpul operatiior mele pun muzica cu frecvente HemiSync, iar aceasta creaza o atmosfera de relaxare si armonie si ajuta mult pacientii sa depaseasca stresul operator.
Desigur am recomandat si recomand prietenilor si cunoscutilor sa faca aceste cursuri, pentru ca eu cred in dictonul „Sharing is caring” si cred ca suntem datori fata de noi insine sa evoluam si sa fim fericiti – si asta e una din caile cunoscute mie si de valoare, fiind experimentata deja cu succes!

Dr. Lorelei Nassar
DMD. MD

Am venit la institutul Monroe cu dorinta de a ma cunoaste pe mine si ceea ce ma inconjoara.
Aveam multe conceptii si prejudecati nepotrivite care imi creau anumite anxietati.
Am invatat pe parcursul workshopului Excursie si a cursului Gateway Voyage – Portalul Calatoriilor – cum imi pot relaxa corpul si totusi mintea sa fie treaza. Cum pot primi instantaneu solutia la o problema.
Am experimentat in siguranta si controlat ceea ce inseamna extinderea constiintei, starea in afara timpului si accesarea altor sisteme de energie, in nivelurile Focus 10,12,15 si 21.
Asa am inteles ca „sunt mai mult decat corpul meu fizic” si prin aceste calatorii controlate mi-am eliminat fricile prin care singur imi blocam accesul la dimensiunile interioare.
Acum nu mai este necesar sa ascult sau sa cred povestile altora pentru ca am experimentat si „stiu” ce este si inseamna „dincolo de aparente”, si vad si inteleg viata dintr-o alta perspectiva.
Multumesc, cu recunostinta!

Stefan Cristian
psihoterapeut

Intalnirea cu programele Institutului Monroe, pentru mine a fost extraordinara.
Pot sa afirm acum ca, sunt fericita ca am aflat de aceste programe si am participat la cateva dintre ele.
A comunica cu Sinele Inalt, a percepe energii superioare, a percepe diferente de vibratii, a experimenta stari de constiinta extinsa, nu as fi putut concepe, nici experimenta, cu cativa ani in urma.
Si, pe masura ce am avansat in parcurgerea programelor, am observat si o crestere a capacitatii mele de autocunoastere, iar experientele traite mi-au adus revelatii si despre „existenta” altor dimensiuni. De asemenea, mi-au permis constientizarea unor frici si a unor tipare comportamentale, limitative, pe care acceptandu-le, intelegandu-le, am putut lucra cu ele. Mentionez ca, unele frici, care nu intelegeam de ce ma blocheaza uneori, am realizat ca, de fapt, ele nu imi apartineau, ci veneau pe linie familiala, de sange.
Apoi, a accesa „taramuri” dincolo de limitarile de timp si spatiu, este ceva extraordinar si m-au facut sa simt un sentiment inaltator, a unui mic demiurg, calator fara obstacole dincolo de timp si spatiu.
Surprinzatoare, incredibila si extrem de placuta, a fost si este si usurinta cu care intru in stari de constiinta extinsa, pot spune acum, stari de constiinta multidimensionala, ascultand sunetele Hemi Synk, iar calatoriile sunt extraordinare, aducandu-mi si un plus de cunoastere, constientizari, integrari, in consecinta, facilitand evolutia mea spirituala.
Multumesc spiritului lui Monroe, facilitatorilor, prietenilor care mi-au semnalat aparitia in Romania a acestor programe si nu in ultimul rand, mie, pt experienta extraordinara pe care am traversat-o pana acum si o voi mai traversa in urmatoarele programe.

Valerica Miftode
psiholog

Gateway Voyage® – Acest program a fost absolut fenomenal. Mie s-a parut, magic, de neimaginat, greu, plin de satisfactii, un program al noilor inceputuri :).
Interesant este ca in momentul in care am plecat de la acest program avem senzatia ca plutesc. Pur si simplu nu reuseam sa inteleg ce se intampla in jurul meu in ” lumea reala”. A fost altceva. Acest program a ramas in sufletul meu chiar si ani mai tarziu. Cand ma gandesc la el imi amintens cat de ireal mi s-a parut intoarcerea in ” realitate”
Lifeline – completeaza foarte bine golurile in cunosterea „vietii de apoi”, explica destul de bine ce insemana alte vieti, ce impact au avut asupra nostra si cum putem folosi aceasta informatie.
Explorare 27 – Programul si-a aratat frumusetea abia in ultimile zile ale sale. Recunosc ca am bajbait primele zile fara sa ma regasesc in nimic. Nu intelegeam de ce am venit, nu intelegeam ce caut acolo si ce se vrea de la mine. Dar acest lucru a prins sens in ultimile meditatii si a fost profund revelatoare aceasta experienta.
Starlines 1 – Programul care mi-a schimbat viata la propriu. Daca in alte programe am avut multe constientizari si am inteles foarte multe lucruri, in acest program m-am schimbat ca om la propriu. As vrea sa am cuvinte ca sa explic magnitudinea acestui program dar nu as reusi decat sa ii stirbesc din maretie, incercand sa vorbesc despre el.

Corina

Pentru mine, primul modul de training rezidential – Gateway Voyage – in cadrul institutului Monroe Romania a actionat ca o racheta de lansare pe capacitate de concentrare si creativitate. Accesarea nivelului Focus15 imi faciliteaza scierea in flow chiar a cate unui capitol de carte. Accesarea nivelului Focus 21 imi permite intelegerea si solutionarea integrativa a unei probleme, cu accesul suplimentar la surse de informatie nebanuite pana acum.
Sunt cu ani de practica meditativa, folosind si alte multe cai de dezvoltare spirituala, dar acest training le- a depasit si surclasat pe toate!!

Claudia
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe