Ce este Workshopul Explorarea Conștiinței?

Explorarea Conștiinței este un workshop experienţial intensiv de două zile conceput pentru a vă oferi posibilitatea explorării dimensiunilor profunde ale conştiinţei umane şi o experienţă directă a diferitelor stări de conştiinţă extinsă. Workshopul Explorarea Conștiinței vă duce într-o fascinantă călătorie în lumile interioare, o călătorie pentru descoperirea şi explorarea Sinelui. Și, în timp ce veţi învăţa să eliberaţi o mare parte din potenţialul creierului prin sincronizarea emisferelor cerebrale, vă veţi conecta la resursele interioare de putere şi la resursele imense ale Sinelui. Veţi putea comunica cu alte sisteme de energii şi veţi învăţa să accesaţi energiile nelimitate din voi şi să le folosiți în viaţa de zi cu zi pentru a devenii mult mai centraţi şi mai eficienţi în tot ceea ce faceţi.

Ce vom face la Workshopul Explorarea Conștiinței?

Pe parcursul celor 2 zile, tonurile Hemi-Sync, vă vor conduce, într-un mod foarte blând, în nivelurile din ce în ce mai profunde ale stărilor de conştiinţă extinsă. Veţi avea 9 exerciţii bazate pe tehnologia Hemi-Sync, foarte atent structurate, prin care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi diferitele stări de conştiinţă extinsă pentru a experimenta:
– relaxarea profundă
– călătorii în vastitatea dimensiunilor interioare
– percepţia directă a sistemelor de energie mai înalte
– eliminarea temerilor inconştiente şi recuperarea energiei și forţelor personale care au fost blocate de aceste temeri
– vindecarea emoţională
– creşterea puterii personale
– creşterea creativităţii
– creşterea intuiţiei
– insighturi privind problemele importante din viaţa personală
– o înţelegere mai profundă a energiei personale
– acces la înţelepciunea inconştientului
– dezvoltarea percepţiei Sinelui Total – (denumire folosită de Bob pentru ceea ce în alte culturi a fost numit Sinele Suprior, Suprasuflet, Monadă…)
– reducea stresului şi a problemelor de somn

În prima zi veţi învăţa să pătrundeţi şi să exploraţi starea de conștiință extinsă denumită Focus 10

Focus 10 este prima etapă de separare a conştiinţei de realitatea fizică. Este starea numită “Mintea alertă / Corp adormit”, o stare de relaxare profundă în care corpul va dormi liniştit, în timp ce, mintea dornică de explorare, va cerceta tărâmuri necunoscute ale stării de conştiinţă extinsă. Veţi învăţa cum să vă mişcaţi în siguranţă de la o stare la alta, de la starea de conştiinţă de veghe la starea Focus 10 şi invers.

A doua zi veţi experimenta starea Focus 12

Veţi începe să vă distanţaţi tot mai mult de lumea fizică. Veţi stabili o legătură din ce în ce mai puternică cu Sinele Total, cu sursa de înţelepciune profundă din voi şi cu resursele interioare care există neconștientizate într-o zonă de dincolo de starea de veghe normală. Într-unul din exerciţiile programului veţi avea posibilitatea să recunoaşteţi fricile şi temerile inconştiente şi să le eliberaţi într-un mod blând și vindecător. Când Bob Monroe a dezvoltat acest exercițiu, l-a conceput în așa fel încât aceste eliberări ale fricilor, să nu producă nici un fel de retraumatizare. Procesul din acest exercițiu este unul de purificare emoţională şi de transformare a energiei, concepută pentru echilibrarea şi revitalizarea întregii voastre fiinţe. Acest proces va ajuta la eliminarea blocajelor care împiedică accesul la puterea personală şi va ajuta la dezvoltarea unui EU mult mai armonizat. Veţi avea, de asemenea, oportunitatea să vă conectaţi, printr-un exerciţiu special, la Sinele vostru infinit, pătrunzând în câmpul cuantic, dincolo de planul timpului şi al materiei.
Unul din scopurile workshopului este să învăţaţi să accesaţi aceste stări după dorinţă, fără a mai fi nevoie să ascultaţi tonurile Hemi-Sync.

Broşura Programului Excursion – Descarcă acum

Ce spun cei care au participat la acest program în România:

Mery I.
„Sunt mai mult decat corpul meu fizic…” iata enuntul care mi-a starnit curiozitatea de a citi, de a intelege si a simti veridicitatea lui. Stim cu totii ca, desi experimentam vieti individuale in aceasta lume, in esenta, suntem unul si acelasi, avem un motor comun prin care functionam ca fiinte umane. Insa, de cele mai multe ori, oamenii sunt atat de ancorati in lumea exterioara incat uita cu desavarsire calea catre „Acasa” si continua sa caute solutii in exterior la problemele create de ei insisi si nu in interiorul lor. Eu am tot cautat informatii, am citit carti, am vazut documentare, am facut introspectii, insa ceva nu ma multumea, simteam ca nu gasesc nimic concret care sa ma faca sa cred ca sunt mai mult decat cred ca sunt. Pana am ajuns la workshopul „Excursion”. Mi-e foarte greu sa descriu in cuvinte, pentru ca am sentimentul ca nu as putea descrie corect ceea ce am trait. In general, cuvintele sunt percepute conceptual, oamenii le inteleg sensul in functie de experientele lor anterioare, ori daca nu ai fost efectiv acolo, e foarte greu sa intelegi. Pentru mine a fost coplesitor, o experienta care m-a transformat radical, nu ai cum sa ramai acelasi dupa ce participi la acest program, e ca o resetare, am pus punct si de la capat:). Am descoperit ca am resurse infinite de a realiza lucruri grozave in viata mea, ca am puterea de a ma descoperi si de a ma schimba acum si nu mai tarziu, ca pot fi ajutata oricand, totul e sa cer si sa multumesc, iar acesta va veni imediat, si cel mai important lucru e ca daca ma schimb eu, totul se schimba in jurul meu si pot avea acea viata de calitate la care aspiram cu totii, ghidata de ceea ce avem in mod natural in noi, iubire neconditionata. Multumesc din suflet tuturor celor care au fost in grup si, in mod special, Rittei, care ne-a primit pe toti in inima ei. Multumesc, Ritta!
Razvan P.
Desi am venit la Excursion Workshop cu zero asteptari, sunt convins ca si daca as fi venit cu oarece asteptari ele ar fi fost cu mult depasite. Eu sunt un om practic si imi plac lucrurile simple si palpabile asa ca vreau doar sa spun cateva din ceea ce am experimentat concret din cele invatate la curs.
Cateva mai simple ar fi de exemplu cum printr-un simplu exercitiu Focus 10 combinat cu Colour Breathing am reusit sa-mi controlez niste dureri si crampe de stomac extrem de dureroase sau cum tot prin exercitii simple de meditatie pe sunet Hemi-Sync am reusit sa ating stari de relaxare care nu le banuiam posibile – adica dupa un exercitiu simplu de 40 de min, chiar si in cea mai crunta stare de oboseala, ma simteam ca si cum as fi dormit 8 ore.
Cea mai interesanta insa, dupa parerea mea, a fost o experienta cu tehnica „Balonului de energie”. Am fost in vizita la cineva foarte bolnav la spital si cand am plecat de acolo ma simteam ingrozitor, obosit, stresat, deprimat. Am realizat atunci ca am uitat de ceea ce am invatat la curs, si anume: in locuri de genul spitale, cimitire, etc. neaparat trebuie sa folosim tehnica „Balonului de energie” pentru protectie. Peste cateva zile ma duc din nou in vizita. De data asta mi-am adus aminte si inainte mi-am creat balonul. Ce m-a socat a fost faptul ca de cum am intrat in spital, am avut o senzatie fizica de apasare, mi s-au infundat urechile ca si cum as fi fost sub apa. Simteam cum parca din toate partile se strangea ceva in jurul meu. Semana oarecum cu senzatia de palpare a balonului de la curs, dar mult mai puternica si din toate directiile. Cand am plecat din spital am vizualizat balonul, l-am imprastiat si senzatia de apasare a disparut instantaneu. Bineinteles ca nici starea de oboseala sau deprimare nu a mai aparut.
Sunt un tip sceptic din fire, dar un sceptic pozitiv, adica ma indoiesc, dar sunt dispus sa experimentez ca sa gasesc o dovada sau un raspuns, iar pentru mine ceea ce am trait dupa ceea ce am pus in practica cele exersate la curs a fost mai mult decat convingator.
Sunt foarte bucuros ca am participat la Excursion mai ales pentru faptul ca am cunoscut o trupa de oameni extraordinari, in frunte cu Ritta care efectiv ne-a incantat si ne-a rasfatat in cele 3 zile petrecute impreuna.
Va recomand tututor, e o experienta unica si viata e prea scurta ca sa lasam astfel de momente pe dinafara.
Carmen T.
Workshop-ul Excursion – cea mai importanta si binefacatoare experienta din viata mea
Am venit la acest curs fara a avea asteptari constiente, fiind curioasa sa vad ce-mi va revela viata. La finalul acestuia, trainerul  Ritta Nicoara, care ne-a condus intr-un mod foarte profesionist, ne-a spus ca transformarea noastra abia incepe, iar eu  nu m-am indoit nicio clipa de spusele sale. Efectele, exclusiv pozitive, ale workshop-ului, le-am simtit chiar de a doua zi si, treptat, am inceput sa deslusesc intelesul a ceea ce experimentasem acolo.
In mod concret, cand m-am intors acasa, sotul meu, fara a avea la dispozitie un aparat cu care sa-mi fi masurat  dimensiunile si structura aurei, inainte si dupa curs, asa cum a procedat un alt participant la un workshop anterior, a constatat, placut surprins, ca… sunt o alta femeie, initial din punct de vedere energetic, ulterior d.p.d.v. emotional si fizic. Eram foarte relaxata, calma (nici macar zgomotoasele muste nu reuseau sa ma mai enerveze), gandurile nu mai dadeau navala in creierul meu, vedeam totul mult mai limpede in jurul meu, priveam orice problema, situatie, a mea sau a altora intr-un mod detasat, nu ma mai durea nimic si, foarte important,  am reusit sa depasesc mult mai usor  pierderea neasteptata a unui animal de companie foarte drag si foarte bolnav, pierdere care a fost anuntata intr-una dintre viziuni in Focus 12 si pe care am refuzat sa o recunosc atunci, interpretand cu totul altfel ceea ce mi s-a aratat. Telepatia cu sotul meu functiona mult mai bine si cel mai important aspect in relatia mea cu el era faptul ca nu mai  rezonam cu emotiile lui negative. Inainte de curs, cand el se enerva, instantaneu ma enervam si eu, cand era apatic, deveneam si eu apatica, cand era deprimat, invariabil ajungeam in aceeasi stare. Astfel, m-am simtit libera sa-mi traiesc propriile emotii, iar sentimentul este incredibil. Am devenit mai sigura pe mine si chiar am inceput sa sper ca, intr-o zi, voi reusi sa ma iubesc, asa cum sunt. Mi-am socat sotul cand i-am declarat ca simt ca abia acum incep sa traiesc cu adevarat. O alta dovada a faptului ca acest program m-a influentat pozitiv este faptul ca el  mi-a spus ca ii place rezultatul si, desi se descurca foarte greu fara mine, este de acord sa merg si la celelalte programe pe care le ofera TMI Romania.
Pe scurt, prin parcurgerea programului „Excursion” am beneficiat de echilibrare energetica, modificarea aurei corpului, vindecare emotionala, am calatorit pe taramuri necunoscute, am avut viziuni despre vieti anterioare si despre viitor, am relationat cu oameni care au aceleasi preocupari spirituale, filosofice ca si mine  si am mai facut un pas catre dimensiunea a-4 a.
Doresc sa subliniez faptul ca TMI Romania ne pune la dispozitie atat un trainer minunat cum este Ritta Nicoara, cu care oricine si-ar dori sa lucreze, cat si o tehnologie care ne transforma in mod concret, aici neaplicandu-se (asa cum e cazul multor tipuri de cursuri de spiritualitate) povestea cu imparatul gol. Am realizat ulterior ca la curs sunt prezente si entitati superioare de lumina care supravegheaza si ajuta cursantii in timpul exercitiilor. In cazul nostru au fost trei, pe care eu i-am perceput.
Din punctul meu de vedere workshop-ul este cel mai bun punct de plecare pentru oricare alta practica spirituala si este cea mai sigura metoda de explorare a constiintei.  De la un astfel de program niciun cursant nu iese in pierdere si nu pleaca dezamagit. Nu ma voi razgandi vreodata. Aceasta a fost  cea mai importanta si binefacatoare experienta din viata mea. As repeta oricand acest workshop.