Despre Hemi-Sync®

Foarte pe scurt, ce este Hemi-Sync®?
Hemi-Sync® este o tehnologie de ghidare audio bazată pe cercetări științifice și atestată clinic, care utilizează sunetul pentru a influența activitatea undelor cerebrale. Această tehnologie brevetată și extrem de sofisticată este susținută de peste 50 de ani de cercetări științifice. Pentru mai multe detalii, consultați explicația extinsă în Ce este Hemi-Sync®?

 

Cum funcționează Hemi-Sync®?
Hemi-Sync® este un proces de ghidare audio care funcționează prin generarea unor semnale audio complexe, multistratificate, care acționează împreună pentru a crea o rezonanță care se reflectă în formele unice ale undelor cerebrale. Diferitele forme de unde cerebrale sunt caracteristice diferitelor stări specifice ale conștiinței. Rezultatul Hemi-Sync® este o stare de coerență și focalizare al creierului, cunoscută sub numele de sincronizare emisferică, sau „Hemi-Sync®”, în care cele două emisfere, stânga și dreapta, lucrează împreună într-o stare de coerență superioară. Ca o analogie, laserul produce o lumină focalizată și coerentă. Hemi-Sync® produce o minte focalizată și coerentă, ceea ce este condiția optimă pentru îmbunătățirea performanțelor umane.

 

Sunt frecvențe Hemi-Sync® pe toate produsele?
Da.

Toate titlurile sunt disponibile atât în format mp3 cât și în format CD?
Da, toate titlurile sunt disponibile și pe CD și sub formă de mp3, imediat descărcabile.

 

Frecvențele Hemi-Sync® sunt aceleași pentru fiecare titlu?
Nu. Procesul Hemi-Sync® a evoluat într-o multi-stratificare sofisticată a semnalelor Hemi-Sync® concepute pentru a fi eficiente pentru o anumită aplicație dată. În mod natural, produsele Hemi-Sync® pentru somn conțin în mod predominant frecvențe delta; produse care facilitează învățarea au frecvențe predominante beta și așa mai departe. Aceste combinații de sunete sunt completate cu frecvențe speciale de sunete, care ajută la obținerea rezultatului dorit. Aceasta este „cheia” eficienței Hemi-Sync.

 

Cât timp durează exercițiile Hemi-Sync®?
Cele mai multe sunt cuprinse între 35 și 60 de minute. Timpul variază în funcție de scopul fiecărei experiențe.

 

Când descarc un CD pe computer, media player-ul afișează un titlu diferit.
Pentru a identifica conținutul unui CD majoritatea playerelor media accesează mai întâi o bază de date online (care poate sau nu avea cele mai recente informații). Este posibil să puteți ajusta setările playerului media pentru a extrage informațiile de pe CD în locul bazei de date online. Din 2006, Monroe Products folosește o codificare digitală a CD-urilor cu informații despre artiști, titluri și drepturi de autor, dar nu avem prea multe informații despre modul în care sunt gestionate acestea de bazele de date online.

 

Poate cineva care suferă de pierderea auzului să beneficieze de Hemi-Sync®?
Da. Medicii de specialitate cât și persoanele cu tulburări de auz care au folosit produsele noastre spun că frecvențele sunt efectiv purtate în creier de către oasele din canalul urechii.

 

Este Hem-Sync® la fel ca și hipnoza?
Le putem numi similare doar în anumite privințe. Hipnoza este o stare modificată de conștiință indusă de o altă persoană, în care corpul este profund relaxat, suficient de mult pentru a fi ignorat temporar. La fel ca și în procesul Hemi-Sync® uneori această stare este descrisă ca „concentrare focalizată”. Aceasta este o stare în care participantul poate avea un control mai mare asupra corpului și sinelui decât în stările „obișnuite” ale conștiinței. Uneori hipnoza este folosită pentru controlul durerii în intervenții chirurgicale minore, în timpul nașterii și în intervențiile stomatologice. Este o stare de conștientizare extinsă, în care puteți fi în totalitate conștienți de datele senzoriale din mediul înconjurător (sunet, lumină, temperatură etc.) dar, în același timp, poate fi dezvoltată o cunoaștere ale altor surse de date, cum ar fi vieți anterioare, informații din afara corpului, informații de la ghizi, Sinele interior, etc. Niciunul din cele două stări nu vă pot „obliga” să faceți ceva anume. Sunteți capabili să vă mențineți capacitățile de alegere și sistemele de valori, inclusiv alegerea de a urma sau nu sugestiile terapeutului. Hemi-Sync® este conceput în așa fel încât să lase controlul în mâinile ascultătorului. În acest sens, este oarecum asemănătoare cu auto-hipnoza. Hemi-Sync® nu vă „face” să faceți ceva. Pur și simplu creează un efect care vă ajută să intrați într-o anumită stare, cu condiția să vă relaxați și să fiți deschiși pentru a răspunde procesului Hemi-Sync®.

 

Sunt produsele Hemi-Sync® subliminale?
Nu. Înregistrările subliminale au intenția de a insera un anumit gând în mintea ascultătorului, iar aceasta se face prin înregistrarea unor cuvinte sub nivelurile audibile, adesea la viteze mari. Tiparele de sunete Hemi-Sync®, deși înregistrate la un nivel sonor sub nivelurile audibile, nu conțin mesaje verbale și nu sunt înregistrate la viteză mare. Scopul tiparelor de sunete Hemi-Sync® este aceea de a vă ajuta să obțineți starea dorită de focalizare a creierului.

 

Unele produse Hemi-Sync® au secțiuni în care volumul vocii este prea scăzut pentru a se înțelege. Nu este acesta subliminal? Sau este un defect al produsului?
Nu la ambele întrebări. Vocea devine redusă în volum, în momentul în care ajungeți într-o stare extrem de relaxată sau poate chiar adormiți. Cuvintele pe care nu le înțelegeți sunt doar o repetare a secțiunilor anterioare ale înregistrării care sunt perfect audibile. Pe unele albume acestea sunt repetate la un volum foarte scăzut în scopul întăriri afirmației, astfel încât să nu interfereze cu starea dvs. de relaxare profundă.

 

Este recomandat Hemi-Sync® pentru copii?
Toate înregistrările nonverbale sunt bune pentru copii. În ceea ce privește titlurile care conțin ghidare verbală vă recomandăm să le ascultați  dvs. mai întâi și după aceea  luați o decizie în funcție de nivelului de maturitate al copilului dumneavoastră.


Cum se ascultă exercițiile Hemi-Sync®

Cum să utilizați produsele Hemi-Sync® – sfaturi pentru ascultarea exercițiilor
Ascultați exercițiile pe un dispozitiv audio portabil sau un sistem stereo, utilizând căști audio pentru rezultate optime. Alternativ, dacă nu aveți căști, puteți să vă poziționați în așa fel încât să stați între două boxe audio convenționale.

Înregistrările non-verbale (fără ghidare verbală) – Puteți să le ascultați în timp ce desfășurați o altă activitate sau în timp ce vă relaxați-vă și vă bucurați de experiență.

Înregistrările cu ghidare verbală – Așezați-vă sau întindeți-vă confortabil într-un loc unde nu veți fi deranjați. Reglați volumul la un nivel confortabil, nu prea tare. Vizualizați sau pur și simplu gândiți-vă că faceți ceea ce descrie ghidarea verbală.
În timp ce multe dintre produsele noastre contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate, acestea nu sunt destinate să înlocuiască diagnosticul și tratamentul medical.

 

Ce se întâmplă dacă adorm în timp ce ascult un album?
Este în regulă. Beneficiile produsului Hemi-Sync® sunt obținute cu sau fără participarea dvs. conștientă. Multe exerciții Hemi-Sync® vă ajută să obțineți o stare hipnagogică – starea limită dintre relaxare profundă și somn – astfel încât este posibil să alunecați în somn. Dacă doriți să vă familiarizați cu conținutul verbal al unui exercițiu, ascultați-l o dată, fără căști, în timp ce sunteți așezat pe un scaun.

 

Am auzit un zgomot pe unele produse. Este acel produs defect?
Nu, ceea ce auziți este Pink Noise (Zgomotul Roz), uneori descris ca un sunet ce pare a fi un fel de zgomot. Pink Noise este o combinație a tuturor frecvențelor pe care urechea umană le poate percepe, cu frecvențele mai mari și mai mici ajustate astfel încât să fie egale în volum. Pink Noise îmbunătățește percepția tiparelor de sunet Hemi-Sync® și, prin urmare, joacă un rol important în anumite produse Hemi-Sync®.

 

Ar trebui să „văd” lucruri când ascult Hemi-Sync®?
„Ar trebui” nu se aplică în niciunul din exercițiile Hemi-Sync® . Există multe moduri de percepție, iar vizualizarea este doar una dintre ele. Mulți oameni experimentează un răspuns fizic la Hemi-Sync® și devin conștienți de diferitele senzații ale corpului, alte persoane au senzații auditive sau, câteodată, simt un gust, ori pur și simplu „știu”. Bucurați-vă de experiență, indiferent care este aceea.

 

De unde știu dacă am obținut efectul dorit?
Fiecare persoană este unică. Experiența dvs. Hemi-Sync® poate diferi de experiența altora. De fapt, experiența dvs. poate fi diferită de fiecare dată când ascultați un anumit exercițiu. Relaxați-vă și aveți încredere că experiența dvs. este cea mai potrivită pentru dvs. în acel moment.

 

Este Hemi-Sync® benefic pentru meditatori cu experiență?
Da. Mulți meditatori pe termen lung declară că Hemi-Sync® îi ajută să se ajungă mai repede și mai bine într-o stare meditativă. De asemenea, meditatorii experimentați confirmă că par să „meargă mai adânc” și pot să susțină starea meditativă mai mult timp atunci când utilizează Hemi-Sync.

 

Ce se întâmplă dacă nu mă simt treaz și alert după ce ascult Hemi-Sync®?
Anumite produse Hemi-Sync® sunt concepute să vă conducă în starea de somn, ca cele concepute pentru rezolvarea problemele legate de insomnii. Cu toate acestea, dacă după o înregistrare non-somn (non-sleep) vă simțiți puțin „spațiali”, folosiți câteva tehnici de împământare cum ar fi: să numărați încet de la 10 la 1; beți apa rece; stropiți apă rece pe față și pe gât; lăsați să curgă apa rece pe încheieturi; dacă vremea vă permite, merge desculț în aer liber în timp ce respirați adânc și vă reconectați cu natura.

 

De câte ori trebuie să ascult un exercițiu pentru a obține efectul sau beneficiul dorit?
În general, veți simți influența produsă de Hemi-Sync® de prima dată când îl ascultați. Cu toate acestea, unele produse sunt concepute ca o serie de antrenare. Aceste produse, de obicei, funcționează cel mai bine atunci când le ascultați de mai multe ori pentru a întări și a ancora beneficiul dorit. Toate selecțiile Human Plus și seria Gateway Experience intră în această categorie. Instrucțiunile specifice de audiere ale acestor albume sunt incluse în pachetul cu exerciții când le achiziționați.

 

Ce fel de echipament este necesar pentru a asculta Hemi-Sync®?
Un player stereo obișnuit, inclusiv un CD sau mp3 player portabil, va funcționa bine. Nu sunt necesare echipamente de ultimă generație pentru a asculta Hemi-Sync®. Căștile audio sunt recomandate pentru a obține rezultate optime și un set bun de căști va contribui la plăcerea audiției dvs. Căștile care acoperă urechea sunt recomandate pentru a reduce zgomotul mediului înconjurător și pentru a oferi o experiență fără a distrage atenția.

 

Difuzoarele convenționale vor funcționa la fel de bine ca și căștile?
Puteți folosi oricare dintre ele. Cu cât este mai mare separarea dintre sunetele introduse în fiecare ureche, cu atât este mai puternic efectul Hemi-Sync®. În general, recomandăm utilizarea căștilor pentru exerciții experimentale, deoarece căștile maximizează separarea sunetului și tind să blocheze zgomotul exterior. Difuzoarele sunt, de asemenea, bune și ele și, de fapt, pot fi folosite atunci când ascultați Metamusic® sau alte titluri nonverbale ca fundal în timp ce sunteți implicat într-o altă activitate. Dar trebuie să fiți în aceeași cameră cu difuzoarele. Pentru a îmbunătăți separarea dintre sunete, este recomandat să vă poziționați între difuzoare, dacă este posibil.

 

Cum pot să folosesc căști audio dacă mă simt confortabil doar dacă stau întinsă pe burtă sau pe o parte? Și cum să fac să nu rămân încurcat în firele căștilor?
Poate doriți să încercați SleepPhones, care sunt niște căști audio concepute pentru a fi folosite în timp ce stați în poziția dorită, oricare ar fi aceasta. Puteți încerca, de asemenea, căștile, care sunt proiectate să se potrivească confortabil în interiorul urechilor. Alternativ, utilizați boxe audio convenționale așezate pe ambele părți ale patului dvs. sau încercați o pernă stereo pentru somn.

 

Atenționări și avertismente
În timp ce multe dintre produsele noastre audio contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate, acestea nu sunt destinate să înlocuiască diagnosticul și tratamentul medical.
NU ascultați Hemi-Sync® în timp ce conduceți sau folosiți echipamente grele sau alte dispozitive care pot influența activitatea undelor cerebrale. Dacă aveți tendința să faceți convulsii sau suferiți de tulburări auditive sau afecțiuni mentale adverse, NU ascultați Hemi-Sync® fără a vă consulta mai întâi medicul. În cazul puțin probabil în care vă confruntați cu disconfort fizic sau psihic neobișnuit, întrerupeți imediat utilizarea.

 

TOATE GARANȚIILE FIE EXPLICITE SAU IMPLICITE, SUNT RESPINSE.


Cum se descarcă albumele Hemi-Sync®

Care este formatul fișierelor descărcabile și pe ce fel de dispozitive pot fi redate?
Formatul pe care îl folosim este MP3, astfel încât fișierele noastre digitale vor putea fi redate pe aproape orice fel de computer sau dispozitiv audio. Dispozitivele diferă, deci vă rugăm să consultați manualul aparatului dvs. pentru instrucțiunile despre cum să încărcați și să redați muzica de pe dispozitivul dvs.

 

Cât de mari sunt fișierele MP3?
Fișierele medii sunt între aproximativ 80MB până la 150MB pentru titluri single. Seturile multiple de titluri au, în mod obișnuit, între 160MB și 400MB sau mai mult.

 

Cum pot să descarc titlurile MP3 cumpărate?
Descărcarea MP3-urilor sunt disponibile imediat după ce plata dvs. este procesată pe pagina de confirmare a comenzii, precum și în contul dvs. din secțiunea „Downloads”.
Link-urile de descărcare sunt valabile 90 de zile și până la trei (3) încercări de descărcare. Dacă aveți probleme la descărcarea fișierelor în timpul alocat, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la Interstate@hemi-sync.com.
În linkul de descărcare pe care îl veți primi prin email, ar trebui să vedeți albumul sau piesele pe care le-ați comandat. Faceți clic pe link pentru a porni transferul și o casetă de dialog vă va solicita să selectați „SAVE – Salvare” sau „OPEN – Deschidere”. Selectați „SAVE – Salvare” și alegeți locația țintă unde browserul dvs. va salva fișierul.
(Rețineți: selectarea opțiunii ” OPEN – Deschideți” va deschide pur și simplu fișierul in playerul dvs. implicit și se poate ca albumul să nu vă fie disponibil după ce l-ați ascultat.)
Odată ce descărcarea începe, este important să se finalizeze în întregime înainte de a încerca să o deschideți. După ce transferul este finalizat, va trebui să găsiți fișierele pe care tocmai le-ați descărcat în computer. În Windows, dacă nu ați specificat o locație, majoritatea browserelor vor salva fișierele în dosarul ” Downloads – Descărcări” pe care îl puteți găsi în interiorul ” My Documents – Documentele mele”. Pentru Mac, destinația implicită este desktopul. Dacă fișierele nu se află în locațiile implicite, atunci înseamnă că sunt în locația țintă aleasă de dvs. în caseta de dialog menționată.
Pot să descarc titlurile MP3 cumpărate direct pe iPhone?
Nu. MP3-urile noastre NU pot fi descărcate direct pe iPhone, iPad sau iPod sau alte dispozitive. Mai întâi trebuie să descărcați fișierele pe computer iar apoi să le importați în playerul audio pe care îl folosiți (Windows Media Player etc.).
Dacă folosiți iTunes importați MP3-ul din computer pe dispozitivul dvs. iar apoi sincronizați dispozitivul dacă nu folosiți Cloud-ul.

 

Importarea albumelor / pieselor dvs. în iTunes / Windows Media Player
În majoritatea player media puteți importa muzică prin simpla tragere și plasare a fișierelor MP3 în biblioteca muzicală. De exemplu, puteți deschide simultan iTunes și folderul în care este stocată muzica. Selectați fișierele pe care doriți să le transferați și trageți-le în „Biblioteca” din iTunes. Alternativ, puteți face clic pe „fișier”. Dacă aveți probleme, consultați secțiunea Help al playerului pentru instrucțiuni specifice despre importul audio.

 

Când fac click pe butonul de descărcare, nu se întâmplă nimic!
De obicei, dacă transferul de fișiere nu a fost inițiat deloc, înseamnă că, caseta de dialog a fost blocată de browserul dvs. Conectați-vă la contul dvs. și încercați să descărcați încă o dată. Urmăriți bara galben/portocalie din partea superioară a ferestrei browserului (chiar sub bara de adrese) care spune: “To protect your security (Internet Explorer, Google, Firefox, etc.) has blocked a pop up, click here for more options – Pentru a vă proteja securitatea (Internet Explorer, Google, Firefox etc.) a blocat un pop-up, faceți click aici pentru mai multe opțiuni.”

Faceți clic pe bara respectivă și ar trebui să aveți opțiunea ” download file – descărca fișierul”. După ce ați selectat să descărcați fișierul, va trebui să faceți clic din nou pe butonul verde pentru a începe transferul.
Descărcările MP3 nu sunt rambursabile
După ce descărcați fișierul Hemi-Sync MP3, tranzacția a fost finalizată. Dacă nu sunteți sigur (ă) de selecția dvs., vă rugăm să comandați un CD, deoarece politica noastră de rambursare de 100% se aplică numai produselor fizice (CD-uri).