Transformări energetice prin programele Institutului Monroe

Dragi exploratori ai conștiinței,

Programele Institutului Monroe vă oferă posibilitatea experimentării directe a diferitelor stări de conştiinţă extinsă și a explorării personale a dimensiunilor profunde ale conştiinţei umane. Accesând aceste stări de energie superioară, toți participanții la programele noastre trec printr-o schimbare energetică profundă, extrem de benefică care rămâne constantă în timp cu eventuale fluctuații minore. Una din dovezile cele mai convingătoare în acest sens vine din partea unui participant la programele Excursie și Gateway Voyage, căruia îi vom folosi aici doar inițialele – O.R. – care și-a monitorizat schimbările energetice pe parcursul întregului program Gateway Voyage, cu ajutorul unui aparat biofeedback extrem de sensibil și sofisticat SCIO și ne-a dat permisiunea să publicăm aceste imagini. Îi mulțumim pentru aceasta și pe această cale.
Iată imaginea aurei lui O.R. în prima zi a programului Gateway Voyage – 15 iulie 2012:

În a doua zi a programului – 16 iulie 2012:

Imaginea indică o transformare a câmpului energetic care acum radiază o energie a iubirii
La sfârșitul ultimei zile a programului – 21 iulie 2012:

Considerăm că aceste imagini sunt dovezile fizice valide ale transformărilor profunde prin care trece fiecare participant la programele Institutului Monroe. Dovezile non-fizice sunt nenumărate și se pot manifesta prin creșterea accentuată a intuiției, dezvoltarea clarității mentale, restabilirea relației cu Sinele Superior și comunicarea directă cu acesta și cu ghizi spirituali, eliberarea temerilor inconștiente, vindecarea emoțională și fizică, dobândirea unui mai bun echilibru mental și emoțional.
În cadrul programelor Institutului Monroe veți învăța tehnici pentru accesarea rapidă a stărilor de energie superioară și, pe lângă faptul că veți explora profunzimile conștiinței umane, cunoscând astfel lumea fascinantă a realităților subtile, veți putea folosi aceste energii în viaţa voastră pentru a deveni mai împliniți și mai centrați în viața de zi cu zi. Prin tehnologia audio Hemi-Sync©, care stă la baza programelor noastre vă veți putea elibera de prejudecățile perceptuale care ne închid înăuntrul granițelor ”lumii normale” șă care ne împiedică să pătrundem în alte lumi perceptibile.
Existăm permanent și simultan în fiecare dimensiune. Faptul că suntem conștienți doar de această realitate se datorează condiționării noastre de a ne focaliza atenția doar pe acest fragment de realitate al lumii fizice. Ceea ce numim în mod obișnuit „realitate” nu este altceva decât o mică fărâmă din vastitatea energiei infinite pe care simțurile noastre fizice o percep și o traduc la nivel senzorial ca lumea reală.
Însă în stările de conștiință extinsă ne putem deplasa prin toate dimensiunile fără nicio limitare deoarece în realitatea frecvențelor superioare de existență limitările fizice se dizolvă și putem trăi sensul de a fi nelimitați, obținând astfel o cunoaștere și o înțelegere mult mai profundă a Sinelui.
Dacă doriți să experimentați direct stările de conștiință extinsă, să explorați direct și să descoperiți realitățile subtile, să vă dezvoltați latura energetică și intuitivă, să realizați o legătură stabilă cu Sinele vostru Superior și să obțineți o înțelegere mai profundă asupra felului în care percepeți însăși existența, vă invităm să participați la programele Institutului Monroe din Romania.
Pentru înscrieri și informații:
Ritta Nicoară, e-mail : rittanicoara@yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76