The Gathering – Reuniunea

The Gathering

The Gathering

Această reuniune a fost planificată cu eoni în urmă… iar acum, a sosit timpul… Ești pregătit pentru această întâlnire? Îndrumat de ghidul tău, te alături „Reuniunii”, un grup de ființe de lumină pe care le cunoști dintotdeauna… sunt părți ale Sinelui tău Superior. Ele te așteaptă, te întâmpină cu bucurie și fiecare dintre ele îți aduce daruri… vor împărți cu tine experienţele și lecțiile lor de viață unice. Te contopești cu energia lor atât de neobișnuită, şi totuşi, atât de familiară. O multitudine de culori și vibrații însuflețitoare ţesute cu măiestrie într-o tapiserie fermecătoare din fire de energie de toate culorile curcubeului care dansează, se transformă și se îmbină într-UNUL. Și, pe măsură ce intri în dansul etern al Creației, devenind Una cu Reuniunea, un vortex de lumină albă începe să se formeze devenind din ce în ce mai mare, învăluind Reuniunea în lumina lui strălucitoare. Scufundându-te în această binecuvântată explozie de lumină albă, te simți întreg, echilibrat, într-o unitate perfectă cu Tot Ceea Ce Există. Te transformi, te vindecI,  te trezești! Reuniunea și-a îndeplinit misiunea. Acest ciclu este acum complet. Celebrează! Înalță-te!

Durata: 37 minute. Autor și ghidare verbală: Andrea Berger. Mixaj frecvențe SAM: Skip Atwater.

Descărcați exercițiului aici:
https://secure.digitalcontentcenter.com/shop/496166/viewcart/?AddProduct=11284
Preț: $ 9.95
Exercițiul poate fi cumpărat cu cardurile de tip VISA sau MasterCard în RON, printr-un sistem securizat, conversia valutei făcându-se în mod automat.

Traducerea exercițiul o puteți descărca aici.

AVERTISMENT
NU ASCULTAȚI tehnologia audio SAM în timp ce conduceți un autovehicul sau lucrați cu echipamente grele și nici dacă utilizați dispozitive care pot influența activitatea undelor cerebrale.
Deși tehnologia SAM poate contribui la bunăstarea generală, aceasta nu este destinată să înlocuiască diagnosticul și tratamentele medicale.
Dacă suferiți sau ați suferit de tulburări auditive, mentale (de orice fel) sau aveți tendința de a face convulsii NU ASCULTAȚI tehnologia audio SAM înainte de a vă consulta cu medicul dumneavoastră.
Deși se întâmplă rar, dacă în timp ce ascultați SAM experimentați orice fel de stare neobișnuită de disconfort fizic sau mintal întrerupeți imediat utilizarea acesteia.
Toate garanțiile produselor SAM, fie exprese sau implicite, inclusiv garanțiile de vandabilitate și adecvarea la un scop special sunt sub actul de exonerare al oricărei responsabilități din partea noastră.

(C)(P) 2012 The Monroe Institute, SUA. Toate drepturile sunt rezervate. Duplicarea neautorizată este contravenție si se pedepsește conform legii.