Premieră absolută în România!

A apărut primul exerciţiu Hemi-Sync în limba română!

„Exerciţiul de dimineaţă” (Morning Exercise) este unul din cele mai apreciate albume de meditaţie. Succesul mare de care se bucură se datorează eficienţei cu care vă ajută să vă creaţi ziua pe care tocmai o începeţi. Cu acest exerciţiu veţi reuşi să vă aliniaţi intenţia cu energiile creatoare nelimitate din interiorul vostru. Veţi crea astfel o stare de armonie pe toate nivelele fiinţei: conştient, subconştient şi inconştient, dizolvând conflictele interioare care vă împiedică să fiţi aşa cum vă doriţi.

Creaţi-vă ziua cu „Exerciţiul de dimineaţă” şi bucuraţi-vă de rezultatele pozitive pe care vi le-aţi planificat.
„Exerciţiul de dimineaţă” (Morning Exercise) este un produs original „Monroe Products” şi a fost realizat special pentru România sub licenţa Association for Consciousness Evolution.

Adaptare text: Ritta Nicoara. Voce: Andrea Berger. 19 min.

Linkul de unde poate fi descărcat „Exerciţiul de dimineaţă” este:
https://acevol.contentshelf.com/product?product=I1301100000005D6

Preț: $ 14.96

Exercițiul poate fi cumpărat cu cardurile de tip VISA sau MasterCard în RON, printr-un sistem securizat, conversia valutei făcându-se în mod automat.

AVERTISMENT
NU ASCULTAȚI tehnologia audio Hemi-Sync® în timp ce conduceți un autovehicul sau lucrați cu echipamente grele și nici dacă utilizați dispozitive care pot influența activitatea undelor cerebrale.
Deși tehnologia Hemi-Sync® poate contribui la bunăstarea generală, aceasta nu este destinată să înlocuiască diagnosticul și tratamentele medicale.
Dacă suferiți sau ați suferit de tulburări auditive, mentale (de orice fel) sau aveți tendința de a face convulsii NU ASCULTAȚI tehnologia audio Hemi-Sync® înainte de a vă consulta cu medicul dumneavoastră.
Deși se întâmplă rar, dacă în timp ce ascultați Hemi-Sync® experimentați orice fel de stare neobișnuită de disconfort fizic sau mintal întrerupeți imediat utilizarea acesteia.
Toate garanțiile produselor Hemi-Sync®, fie exprese sau implicite, inclusiv garanțiile de vandabilitate și adecvarea la un scop special sunt sub actul de exonerarea al oricărei responsabilități din partea noastră.

(C)(P) 2010 Monroe Products. Toate drepturile rezervate. Duplicarea neautorizată este contravenție și se pedepsește conform legii.