Călătoria celor care „rătăcesc”

The uneXplained – IneXplicabilul
Bio Channel
2 episoade care prezintă programul Lifeline al TMI

Un grup de 13 persoane care nu se cunosc între ele, se întâlnesc pe vârful muntelui din Virginia pentru a participa la programul Lifeline oferit de  Institutului Monroe, program inspirat de cercetările şi de experienţele în afara corpului ale lui Robert Monroe. Lifelinerii, numiți  uneori  „adevărații vânători de fantome”, sunt cei care caută acele suflete care încă nu au reușit să își facă complet tranziția în cealaltă lume și  îi ajută să treacă ”dincolo”.  I-am urmărit pe cei de la Lifeline în misiunea lor de salvare a sufletelor celor care au decedat și s-au rătăcit, iar apoi am făcut o călătorie pentru a-l întâlni pe Mark J. Lowe, expert în genealogie, care mergând pe pista datelor primite verifică istoria personală a două suflete rătăcite.
Acesta este foarte diferit de celelalte „mistere” din episoadele precedente. Este ceva cu adevărat magic şi onorează activitatea excepțională a lui Bob Monroe și al Lifelinerilor.  Sunt convins că toată lumea va iubi aceste episoade. 

Diana, Associate Producer
A&E/Bio’s The unexplained

Programul Lifeline: Filmul „The unExplained: Journey of the Lost – Preview”


Participanții la programul Lifeline spun:

Programul Lifeline a fost atât de mișcător, câteodată uimitor și întotdeauna extrem de interesant.
~ Natalie S, Arizona

Suntem cu toții interconectați, chiar și echipa de televiziune a fost… a fost extraordinar….
~ Geary A, Connecticut

Ştiind că acolo sunt oameni cărora s-ar putea să le fie frică să vină spre noi, este motivul, așa cred eu, pentru care am participant cu toţii la acest program. Am vrut să le spunem că nu sunt singuri…
~ Michael B, New York

Vă reamintim ca Institutul Monroe oferă acest program excepțional – Lifeline – și în România, acesta fiind programat în perioada:
15 – 21 septembrie 2013, la Bran