Meditația „Spiritul Sărbătorilor”

Dragii noștrii,

Au trecut mai bine de 50 de ani de când Robert Monroe și-a început călătoria în lumea stărilor benefice de conștiință extinsă. Un om de afaceri de mare succes, precum și un pionier al stărilor modificate de conștiință, Bob a fuzionat în anul 1967 câteva dintre companiile sale private în Monroe Industries, ”fundația” din care s-au dezvoltat mai apoi Monroe Products și Institutul Monroe, cea din urmă ca organizație non-profit.(1985).
În această perioadă a Sărbătorilor de iarnă, Monroe Products vă oferă un dar, o meditație specială, prin puteți să creați o ”fundație ” de căldură sufletească și iubire, pe care să o oferiți apoi tuturor, iar aceasta vă va ajuta să vă deplasați întotdeauna din obscuritate în lumină.
Noi , echipa TMI România , vom continua misiunea noastră de a promova și de a respecta moștenirea lui Bob – ca pionier în extinderea și dezvoltarea conștiinței – și, și în anul 2015 vă vom aduce programle TMI, inclusiv Excursie, Gateway Voyage, Guidelines, Lifeline, Explorare 27 , Starlines și Starlines II. Vă mulțumim că ați fost alături noiși vă dorim Sărbători Fericite!
Download (Descarcă) ” Spiritul sărbătorilor ” MP3 acum ( 62MB filesize ) Exercițiul este în limba engleză dar puteți citi traducerea lui mai jos:

„Acesta este momentul ideal pentru a oferi… pentru a primi…. pentru a-i onora pe ceilalţi şi pe tine însuţi.
Foloseşte acest timp ca să te relazexi într-un loc liniştit… lasă-ţi gândurile să se calmeze şi respiră….
Aici te poti linişti… Linişteşte-te acum…
Acum de sărbători, aminteşte-ţi de cei dragi … de cei care sunt aici … şi de cei care sunt în altă parte… simte iubirea faţă de ei. Cunoşti atât de bine acest sentiment…
Împreună cu toate amintirile tale dragi, permite-ţi să te dizolvi în căldura spațiului tău interior … Și pe măsură ce pătrunzi în profunzimi, respiră adânc şi extinde-te ….
Acum, în această energie…în aceasta stare… modifică percepţia ta … şi las-o ca prin aceste vibraţii să se extindă într-o stare de conştientizare mai înaltă. Poţi să faci aceasta…
Lasă ca vibraţiile să te ridice în sus… sus în ceruri … extinde-te peste tot şi simte spaţiul… extinde-te şi simte spațiul și priveşte la Pământul de sub tine… Uită-te la ea … E o planetă minunată.
În acest spațiu nemărginit de deasupra ta … norii plutesc peste tot în jurul tău … pluteşte împreuna cu ei. Conectează-te cu energia lor … contopește-te cu forma lor. Cu o șoaptă duioasă și o atingere blândă, poţi să faci să înceapă să ningă… fulgi de zăpădă plutesc peste tot….
Simte această conştiinţă de sine … uită-te la propriul tău spirit interior de cristal … ca un fulg de nea … Ești un fulg de nea splendid, perfect și unic. Poţi să intri în acest dans de vârtejuri împreună cu celelalte nestemate spirituale din jurul tău … noi, cu toţii, împreună creăm această lume.
Rămâi în claritatea formei tale cristaline …. explorează configuraţiile și aspectele tale … și ale celorlalţi.
Ca o cuvertură ce se așterne peste tot, energiile noastre pot modela lumea din jurul nostru … Percepe planeta Pământ într-o stare de pace senină… Este o energie minunată, care izvorăşte din tine. Rămâi în această energie și lasă iubirea ta să se răspândească … oferă iubire cuiva care are nevoie de ea … Te voi chema când va fi timpul să ne întoarcem.
Să revenim acum … uşor … Revin-o înapoi pe Pământ … Pluteşte înapoi spre tine, liniștit, delicat … Vino înapoi aducând cu tine toată energia spiritului tău…. oferă energia iubirii și compasiunii … las-o să acopere întreaga lume pentru a face ca viața ta … să fie divină.
Te vei reîntoarce acum la starea de conştiinţă trează pe masură ce voi număra invers de la 10 la 1… şi când voi ajunge la cifra 1, vei fi complet treaz, atât fizic cât şi mental…. Complet revigorat şi te vei simţi mai bine în toate modurile… toate cele cinci simţuri fizice vor opera clar, curat, corect şi minunat… toate când voi ajunge la 1…
Voi începe să număr acum…
10…9…8…7…6…5…4…3…2…1…1… trezeşte-te… eşti complet treaz… deschide-ţi ochii… întinde-ţi braţele şi picioarele… şi aminteşte-ţi… aminteşte-ţi… de zăpada ta…”