Armonizarea conștiinței

Acest exercițiu ne ajută să ne eliberam de ataşamentul nostru de iluzie și să permitem ca înţelepciunea eternă infinită să curgă prin noi, astfel încât să devenim farul viu al acestei puternice noi energii. Permiteți conștiinței voastre să se extindă dincolo de spaţiu și timp, în unitate perfectă cu Conștiința Cosmică. Sunteți Una cu Tot Ceea Ce Este!

Acest exerciţiu include bătăi binaurale speciale de frecvențe delta, theta, alpha, beta și gama. Meditaţie liberă, pe fond muzical, fără ghidare verbală. Durata: 30 minute. Autor: Andrea Berger

Descărcați exercițiului aici:
https://acevol.contentshelf.com/product?product=I1401080000026D2
Preț: $ 14.96
Exercițiul poate fi cumpărat cu cardurile de tip VISA sau MasterCard în RON, printr-un sistem securizat, conversia valutei făcându-se în mod automat.

AVERTISMENT: este important ca pe tot parcursul exercițiului să mențineți volumul sunetului din căștile audio la un nivel scăzut. După ascultarea meditației, timp de aproximativ o oră, evitați activitățile care necesită concentrare sau atenție sporită. Folosiți tehnicile de împământare cum ar fi să beți un pahar cu apă rece, să vă spălați pe mâini și pe față cu apă rece, să vă plimbați în natură sau să consumați alimente care au o vibrație mai joasă (chipsuri, carne, etc).
Realizatorii acestei meditații nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele efecte ulterioare ale meditației dacă nu țineți cont de recomandările de mai sus.

(C)(P) 2011 AFN Romania și Association for Consciousness Evolution, SUA. Toate drepturile sunt rezervate. Duplicarea neautorizata este contravenție și se pedepsește conform legii.