Programe oficiale TMI


Programele oficiale ale Institutului Monroe oferite în prezent în România sunt:

– Excursion Workshop®

– Advanced Excursion Workshop®

– Gateway Voyage®

– Guidelines®

– Lifeline®

– Exploration 27®

– Starlines I şi II®

Ritta Nicoară [RO] – Coordonator programe TMI în România şi trainer acreditat TMI
Andrea Berger [US] – Trainer acreditat TMI, TMI Board of Advisors, TMI Local Chapter Network Leadership Council Member

Utile

Programe TMI


EXPLORARE 27®, 6 – 12 IULIE 2024


Exploration 27

Exploration 27

Explorare 27® vă oferă mijloacele pentru a putea experimenta, timp de o săptămână, o imersiune profundă în starea Focus 27 și posibilitatea experimentării numeroaselor sale funcții. Aceasta este o săptămână de pionierat în cercetarea și explorarea de vârf a stărilor de conștiință extinsă.
În ultima seară a programului Lifeline, lui Bob Monroe îi făcea mare plăcere să se întâlnească cu participanţii și să îi încurajeze să descrie natura experienţelor pe care le-au trăit în Focus 27. Călătoriile sale, în cea mai mare parte, l-au dus pe Bob în Centrul de primire din Parc și, în mod clar, Focus 27 este o zonă mult mai vastă decât a realizat el anterior, care cuprinde multiple oportunităţi unice pentru o continuă explorare de vârf. Această explorare aprofundată este realizată în programul Explorarea 27.
Participanții, în timp ce vizitează Centrul de Educaţie, Centrul de Vindecare și Regenerare şi Centrul de Planificare, primesc informaţii relevante pentru propriile lor misiuni din această viață, precum şi o înțelegere mai profundă a „marii imagini de ansamblu”. Caracteristici speciale includ vizite în Nucleul Pământului – o călătorie sacră, care de multe ori produce revelația unei noi înțelegeri şi aprecieri pentru Mama Pământ şi darurile preţioase pe care ea ni le oferă.
Spre finalul programului participanții se aventurează în teritorii neexplorate anterior. Focus 34/35 este zona denumite „Reuniunea” descrisă de Bob Monroe în cartea sa „Călătorii Îndepărtate”, iar explorarea acestor teritorii trezesc frecvent noi percepții și senzații nemaîntâlnite, precum şi o trăire a calității singulare a unităţii şi unimii. Aducerea experienţelor de „Acolo” şi integrarea acestora prin ancorarea fermă în „Aici”, produce o cunoaștere exceptională şi plină de satisfacţii ale acestor călătorii multidimensionale.

Condiţii de participare: absolvirea programelor Gateway Voyage și Lifeline.

Locuri limitate la max. 16 persoane.

Facilitator: Psih. Ritta Nicoară – trainer TMI rezidențial și Outreach

Broşura Programului Exploration 27®

Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la:

Ritta Nicoară

mail: rittanicoara@yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76

 

Despre programul Exploration 27®: