“Lumina vindecătoare a Soarelui Etern” – meditație pentru vindecare,
oferită gratuit!

 

– Un proces de vindecare pentru tine și pentru întregul Pământ –

Am creat această meditație pentru vindecare, cu gândul la cei care în această perioadă trăiesc o stare de neliniște sau teamă, cu gândul la toți cei care se expun zilnic la pericolele actuale pentru bunăstarea noastră, a tuturor, la cei care suferă de o anumită boală, de orice natură, la cei care sunt izolați de cei dragi și la cei care, într-un fel sau altul, simt că au nevoie de vindecare.

Soarele Etern, în această meditație, este personificarea oricărei Surse Superioare cu care rezonați: Sursa, Conștiința Cristică, Conștiința Universală, Suprasufletul, Monada, Sinele Total….

La începutul meditației, ne vom relaxa fizic și mental, ne vom liniștiți corpul și mintea, pentru ca, după aceea, să putem intra cu ușurință într-o stare de meditație profundă de unde ne vom putea conecta la Soarele Etern. Absorbindu-i lumina vindecătoare, îi vom permite să vindece și să regenereze fiecare parte a ființei noastre, intrând astfel într-un proces intens de vindecare.

Încărcați cu Lumina pură, dătătoare de viață, a Soarelui Etern, vom putea lăsa apoi, ca această energie, să se reverse prin inima noastră, asupra întregului Pământ, asupra întregii planete, pentru a infuza câmpul colectiv de energie cu energia Sursei și cu vibrațiile inimilor noastre. Astfel, toate ființele simțitoare și însuși Pământul va intra într-un proces de vindecare.

Această meditație este, totodată, și o invitație, pentru deschidere, compasiune, iubire și conștientizare. Trăim vremuri pe care nu ni le-am fi putut imagina înainte, sunt zilele globale ale unității, când se creează un câmp unificator prin toate expresiile iubirii și împreună co-creăm un întreg care poate transcende suma părților sale.

Am convingerea că schimbarea va veni prin noi atunci când vom fi conectați la adevărul fundamental al unității noastre. Pe măsură ce ne schimbăm, lumea se va schimba. Infuzia câmpului nostru colectiv de energie, cu energiile unității și iubirii, este începutul unei noi umanități, a unei noi lumi…

Fie ca totul să se întâmple spre binele cel mai înalt al tuturor.

Îmi amintesc despre una dintre prelegerile susținute de Dr. Steven Greer, în care acesta vorbește de beneficiile incredibile ale meditației și despre efectul global pe care îl poate produce atunci când mai mulți meditează pentru același scop, din care doresc să vă redau câteva fragmente:

 

„Ceea ce am învățat încă înainte de a deveni medic de urgențe, este că există un uimitor răspuns imunitar și o întărire a sistemului imunitar ce se întâmplă atunci când intri într-o stare de meditație profundă, stare, care, de fapt, este mult mai puternică decât somnul. Prin urmare, starea de meditație și conectarea în mod conștient cu aspectele noastre extinse ne fortifică din punct de vedere fizic, mental, psihologic și spiritual.

Așadar, abilitatea de a medita, de a sta liniștit și a te scufunda într-o stare de relaxare profundă, de unde poți să te conectezi cu acele aspecte ale conștiinței care se află dincolo de individualitatea ta – iar aceste aspecte sunt infinite – de a deveni calmi și centrați, simțindu-ne relaxați și în același timp cu conștiința extinsă, este un “super-boost” , (o fortificare intensă) a sistemului imunitar (…)

De asemenea, se creează o coerență a câmpului de energie, o conexiune ce influențează toți oamenii din întreaga lume, creându-se o coerență în conștiința lumii, ceea ce este minunat (…)

Poate vă amintiți de “efectul Maharishi” care apare atunci când într-o societate, este introdus un grup de oameni cu experiență în meditație – reprezentând doar 1% din numărul membrilor societăți – care încep să mediteze și fac regulat meditații profunde.

Ce s-a constatat în urma acestor meditații este că au scăzut dramatic internările în spitale, actele de violentă și infracțiunile de toate felurile, deoarece s-a creat acea coerență a câmpului energetic, care a influențat întregul oraș, chiar dacă cei 99% din populația orașului nu aveau habar de cei fac cei 1% care meditau, populația nici măcar nu știa că ei există.

Acest studiu s-a reluat apoi într-un alt cadru și s-a dovedit, din nou, că se creează această coerență a câmpului energetic și totul se aliniază într-un mod pozitiv cu această coerență, când un grup de oameni meditează împreună. De asemenea, s-a observat că numărul masei critice de care este nevoie pentru a face o schimbare este de 1%. Este nevoie doar de un singur procent pentru a crea un câmp armonic coerent, care influențează totul în societate.

Știința conștiinței documentează, prin studiile care s-au făcut la Universitatea Princeton și alte universități de renume, că, câmpul conștiinței nu este limitat la corp și la ego, ci conectează fiecare punct din spațiu și din timp – în fizică aceasta se numește entanglement (rețea) – ceea ce înseamnă că noi suntem “legați” unii de alții, chiar dacă, din punct de vedere social, suntem separați.

În realitate, nu suntem separați. Niciodată nu am fost separați.

Și este frumos să te gândești la acest lucru, dar este mult mai valoros să o experimentezi. În meditație, exact aceasta este ceea ce experimentezi: starea de unitate și câmpul de conștiință în care totul este UNUL. “

Dr. Steven Greer

 

Dacă ați ascultat meditația “Lumina vindecătoare a Soarelui Etern” și simțiți că a produs o schimbare în voi, puteți să o oferiți tuturor celor despre care credeți că le-ar putea fi folos.

Vă mulțumesc!

 

Lumina vindecătoare a Soarelui Etern

Download aici MP3!

Download aici WAV!

Lumina vindecătoare a Soarelui Etern
cu frecvențe Hemi-Sync – Focus 27 și SAM

Download aici MP3!

Download aici WAV!

 

 

Text și voce: Ritta Nicoară
Muzica: Simion Bărnuțiu
Durata: 24 min
Mulțumiri speciale Institutului Monroe și lui Bob Holbrook, director de cercetare și inovație al Institutului Monroe, pentru adăugarea frecvențelor Hemi-Sync și SAM.

 

Recomandare:
– Ascultați meditația în căști audio, într-un loc liniștit, unde nu veți fi deranjat de nimeni
– Pentru a produce o transformare reală și un efect de durată, ascultați această meditație cât mai des posibil, zilnic ar fi ideal
– După ce ați ascultat exercițiul de meditație împământați-vă!
Împământarea înseamnă să vă readuceți complet conștientizarea și atenția în realitatea fizică și să vă recentrați în corpul fizic, în timp ce energiile superioare și informațiile accesate în timpul meditației se ancorează în realitatea fizică.
După ascultarea exercițiului puteți să vă împământați mai repede dacă veți bea puțină apă, vă spălați pe mâini și pe față cu apă rece, faceți câteva respirații profunde sau mâncați ceva.

 

Avertisment:
– Acest exercițiu de meditație nu înlocuiește tratamentele medicale, întotdeauna urmați sfatul medicului și tratamentele recomandate

– NU ascultați acest exercițiu în timp ce conduceți sau folosiți echipamente grele sau alte dispozitive care pot influența activitatea undelor cerebrale

– Dacă aveți tendința să faceți convulsii sau suferiți de orice fel de afecțiuni mentale, NU ascultați acest exercițiu fără a vă consulta mai întâi medicul

– În cazul extrem de puțin probabil în care vă confruntați cu disconfort fizic sau psihic, întrerupeți imediat ascultarea exercițiului.