Metamusic® Relaxation music - Meditation music

Metamusic® Relaxation music – Meditation music

Metamusic® Relaxation music, Meditation music

CD-urile din seria Metamusic® combină frecvențele Hemi-Sync® – care au la bază sunetele bătăilor binaurale – cu diferite piese muzicale, începând de la compoziţii New Age până la compoziţii de muzică ambientală şi clasică.
Diferite frecvențe Hemi-Sync sunt combinate cu multă măiestrie pentru a facilita atingerea stărilor specifice pe care vi le doriți. CD-urile Metamusic pot fi folosite pentru a obține o stare de relaxare profundă, somn regenerator, atenție focalizată pentru învățare rapidă, concentrare, creativitate, accelerarea proceselor de vindecare, meditații profunde sau, pur şi simplu, pentru bucuria de a asculta muzică.
Câteva exemple de combinații ale frecvențelor Hemi-Sync
Frecvenţele Alpha, Theta sau Delta sunt îmbinate cu piese muzicale încântătoare pentru a facilita stările de relaxare şi meditaţie profundă.
În alte selecţii sunt folosite frecvenţele Beta pentru a produce o stare de focalizare superioară a creierului. Aceste selecţii sunt excelente pentru activităţile care necesită concentrare, atenţie și creativitate superioară.
Frecvenţele Delta predomină în selecţiile create cu scopul de a depăşi insomniile datorate stresului şi stărilor de anxietate şi de a induce un somn odihnitor şi regenerator.
Deoarece muzica este o experienţă foarte personală vă oferim posibilitatea să ascultaţi câte un fragment din titlurile Metamusic şi să decideţi care sunt piesele care vă plac cel mai mult.
Important: NU ascultaţi CD-urile Hemi-Sync în timp ce sunteţi la volan.

Showing 1–12 of 87 results