VM

23 noiembrie 2017

Intalnirea cu programele Institutului Monroe, pentru mine a fost extraordinara.
Pot sa afirm acum ca, sunt fericita ca am aflat de aceste programe si am participat la cateva dintre ele.
A comunica cu Sinele Inalt, a percepe energii superioare, a percepe diferente de vibratii, a experimenta stari de constiinta extinsa, nu as fi putut concepe, nici experimenta, cu cativa ani in urma.
Si, pe masura ce am avansat in parcurgerea programelor, am observat si o crestere a capacitatii mele de autocunoastere, iar experientele traite mi-au adus revelatii si despre „existenta” altor dimensiuni. De asemenea, mi-au permis constientizarea unor frici si a unor tipare comportamentale, limitative, pe care acceptandu-le, intelegandu-le, am putut lucra cu ele. Mentionez ca, unele frici, care nu intelegeam de ce ma blocheaza uneori, am realizat ca, de fapt, ele nu imi apartineau, ci veneau pe linie familiala, de sange.
Apoi, a accesa „taramuri” dincolo de limitarile de timp si spatiu, este ceva extraordinar si m-au facut sa simt un sentiment inaltator, a unui mic demiurg, calator fara obstacole dincolo de timp si spatiu.
Surprinzatoare, incredibila si extrem de placuta, a fost si este si usurinta cu care intru in stari de constiinta extinsa, pot spune acum, stari de constiinta multidimensionala, ascultand sunetele Hemi Synk, iar calatoriile sunt extraordinare, aducandu-mi si un plus de cunoastere, constientizari, integrari, in consecinta, facilitand evolutia mea spirituala.
Multumesc spiritului lui Monroe, facilitatorilor, prietenilor care mi-au semnalat aparitia in Romania a acestor programe si nu in ultimul rand, mie, pt experienta extraordinara pe care am traversat-o pana acum si o voi mai traversa in urmatoarele programe.


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe