SC

23 noiembrie 2017

Am venit la institutul Monroe cu dorinta de a ma cunoaste pe mine si ceea ce ma inconjoara.
Aveam multe conceptii si prejudecati nepotrivite care imi creau anumite anxietati.
Am invatat pe parcursul workshopului Excursie si a cursului Gateway Voyage – Portalul Calatoriilor – cum imi pot relaxa corpul si totusi mintea sa fie treaza. Cum pot primi instantaneu solutia la o problema.
Am experimentat in siguranta si controlat ceea ce inseamna extinderea constiintei, starea in afara timpului si accesarea altor sisteme de energie, in nivelurile Focus 10,12,15 si 21.
Asa am inteles ca „sunt mai mult decat corpul meu fizic” si prin aceste calatorii controlate mi-am eliminat fricile prin care singur imi blocam accesul la dimensiunile interioare.
Acum nu mai este necesar sa ascult sau sa cred povestile altora pentru ca am experimentat si „stiu” ce este si inseamna „dincolo de aparente”, si vad si inteleg viata dintr-o alta perspectiva.
Multumesc, cu recunostinta!


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe