CU

23 noiembrie 2017

Pentru mine, primul modul de training rezidential – Gateway Voyage – in cadrul institutului Monroe Romania a actionat ca o racheta de lansare pe capacitate de concentrare si creativitate. Accesarea nivelului Focus15 imi faciliteaza scierea in flow chiar a cate unui capitol de carte. Accesarea nivelului Focus 21 imi permite intelegerea si solutionarea integrativa a unei probleme, cu accesul suplimentar la surse de informatie nebanuite pana acum.
Sunt cu ani de practica meditativa, folosind si alte multe cai de dezvoltare spirituala, dar acest training le- a depasit si surclasat pe toate!!


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe