CI

23 noiembrie 2017

Gateway Voyage® – Acest program a fost absolut fenomenal. Mie s-a parut, magic, de neimaginat, greu, plin de satisfactii, un program al noilor inceputuri :).
Interesant este ca in momentul in care am plecat de la acest program avem senzatia ca plutesc. Pur si simplu nu reuseam sa inteleg ce se intampla in jurul meu in ” lumea reala”. A fost altceva. Acest program a ramas in sufletul meu chiar si ani mai tarziu. Cand ma gandesc la el imi amintens cat de ireal mi s-a parut intoarcerea in ” realitate”
Lifeline – completeaza foarte bine golurile in cunosterea „vietii de apoi”, explica destul de bine ce insemana alte vieti, ce impact au avut asupra nostra si cum putem folosi aceasta informatie.
Explorare 27 – Programul si-a aratat frumusetea abia in ultimile zile ale sale. Recunosc ca am bajbait primele zile fara sa ma regasesc in nimic. Nu intelegeam de ce am venit, nu intelegeam ce caut acolo si ce se vrea de la mine. Dar acest lucru a prins sens in ultimile meditatii si a fost profund revelatoare aceasta experienta.
Starlines 1 – Programul care mi-a schimbat viata la propriu. Daca in alte programe am avut multe constientizari si am inteles foarte multe lucruri, in acest program m-am schimbat ca om la propriu. As vrea sa am cuvinte ca sa explic magnitudinea acestui program dar nu as reusi decat sa ii stirbesc din maretie, incercand sa vorbesc despre el.


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe