Transformări energetice prin programele Institutului Monroe

3 august 2012

Dragi exploratori ai conștiinței,

Programele Institutului Monroe vă oferă posibilitatea experimentării directe ale diferitelor stări de conştiinţă extinsă și a explorării personale ale dimensiunilor profunde ale conştiinţei umane. Accesând aceste stări de energie superioară toți participanți la programele noastre trec printr-o schimbare energetică profundă, extrem de benefică care rămâne constantă în timp cu eventuale fluctuații minore. Una din dovezile cele mai convingătoare în acest sens vine din partea unui participant la programele Excursie și Gateway Voyage, căruia aici îi vom folosi doar inițialele – O.R. – care și-a monitorizat schimbările energetice pe parcursul întregului program Gateway Voyage, cu ajutorul unui aparat biofeedback extrem de sensibil și sofisticat SCIO și ne-a dat permisiunea să publicăm aceste imagini. Îi mulțumim pentru aceasta și pe această cale.

Iată imaginea aurei lui O.R. în prima zi a programului Gateway Voyage – 15 iulie 2012:
aura1
În a doua zi a programului – 16 iulie 2012:
aura2
Imaginea indică o transforme a câmpului energetic care acum radiază o energie a iubirii

La sfârșitul ultimei zile programului – 21 iulie 2012:
aura3
Considerăm că aceste imagini sunt dovezile fizice valide ale transformărilor profunde prin care trece fiecare persoana care vine la programele Institutului Monroe. Dovezile non-fizice sunt nenumărate și se pot manifesta prin creșterea accentuată a intuiției, dezvoltarea clarității mentale, restabilirea relației cu Sinele Superior și comunicarea directă acesta și cu ghizi spirituali, eliberarea temerilor inconștiente, vindecarea emoțională și fizică, dobândirea unui mai bun echilibru mental și emoțional.

În cadrul programelor Institutului Monroe veți învăța tehnici pentru accesarea rapidă ale stărilor de energie superioară și, pe lângă faptul că veți explora profunzimile conștiinței umane cunoscând astfel lumea fascinantă a realităților subtile, veți putea folosi aceste energii în viaţa voastră pentru a deveni mai împliniți și mai centrați în viața de zi cu zi. Prin tehnologia audio Hemi-Sync©, care stă la baza programelor noastre vă veți putea elibera de prejudecățile perceptuale care ne închid înăuntrul granițelor ”lumii normale”, care ne împiedică să pătrundem în alte lumi perceptibile.

Existăm permanent și simultan în fiecare dimensiune. Faptul că suntem conștienți doar de această realitate se datorează condiționării noastre de a ne focaliza atenția doar pe acest fragment de realitate al lumii fizice. Ceea ce numim în mod obișnuit „realitate” nu este altceva decât o mică fărâmă din vastitatea energiei infinite pe care simțurile noastre fizice le percep și le traduc la nivel senzorial ca lumea reală.

Însă în stările de conștiință extinsă ne putem deplasa prin toate dimensiunile fără nici o limitare deoarece în realitatea frecvențelor superioare de existență limitările fizice se dizolvă și putem trăi sensul de a fi nelimitați, obținând astfel o cunoaștere și o înțelegere mult mai profundă a Sinelui.

Pentru a experimenta direct stările de conștiință extinsă, să explorați direct și să descoperiți realitățile subtile, să vă dezvoltați latura energetică și intuitivă, să realizați o legătură stabilă cu Sinele vostru Superior și să obțineți o înțelegere mai profundă asupra felului în care percepeți însăși
existența, vă invităm să participați la programele Institutului Monroe din Romania.

Pentru înscrieri și informații:
Ritta Nicoară, e-mail : rittanicoara@yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe