The Gathering – Reuniunea

14 februarie 2012

Această reuniune a fost planificată cu eoni în urmă… iar acum, a sosit timpul ….. ești pregătit pentru această întâlnire. Îndrumat de ghidul tău, te alături „Reuniunii”, un grup de ființe de lumină pe care le cunoști dintotdeauna … sunt părți ale Sinelui tău Superior. Ele te așteaptă, te întâmpină cu bucurie și fiecare dintre ele îți aduce daruri….. vor împărți cu tine experienţele și lecțiile lor de viață unice. Te contopești cu energia lor … atât de neobișnuită, şi totuşi, atât de familiară … o multitudine de culori și vibrații însuflețitoare ţesute cu măiestrie într-o tapiserie fermecătoare din fire de energie de toate culorile curcubeului care dansează, se transformă și se îmbină într-UNUL. Și, pe măsură ce intri în dansul etern al Creației, devenind Una cu Reuniunea, un vortex de lumină albă începe să se formeze devenind din ce în ce mai mare…. învăluind Reuniunea în lumina lui strălucitoare. Scufundându-te în această binecuvântată explozie de lumină albă, te simți întreg, echilibrat, într-o unitate perfectă cu Tot Ceea Ce Există. Te transformi…..te vindeci…. te trezești! …. Reuniunea și-a îndeplinit misiunea. Acest ciclu este acum complet. Celebrează…Înalță-te!

Durata: 37 minute. Autor și ghidare verbală: Andrea Berger. Mixaj frecvențe SAM: Skip Atwater.

Descărcați exercițiului aici:
https://secure.digitalcontentcenter.com/shop/496166/viewcart/?AddProduct=11284
Preț: $ 9.95
Exercițiul poate fi cumpărat cu cardurile de tip VISA sau MasterCard în RON, printr-un sistem securizat, conversia valutei făcându-se în mod automat.

Traducerea exercițiul o puteți descărca aici.

AVERTISMENT
NU ASCULTAȚI tehnologia audio SAM în timp ce conduceți un autovehicul sau lucrați cu echipamente grele și nici dacă utilizați dispozitive care pot influența activitatea undelor cerebrale.
Deși SAM poate contribui la bunăstarea generală, aceasta nu este destinată să înlocuiască diagnosticul și tratamentele medicale.
Dacă suferiți sau ați suferit de tulburări auditive, mentale (de orice fel) sau aveți tendința de a face convulsii NU ASCULTAȚI tehnologia audio SAM înainte de a vă consulta cu medicul dumneavoastră.
Deși se întâmplă rar, dar dacă, în timp ce ascultați SAM experimentați orice fel de stare neobișnuită de disconfort fizic sau mintal întrerupeți imediat utilizarea acesteia.
Toate garanțiile produselor SAM, fie exprese sau implicite, inclusiv garanțiile de vandabilitate și adecvarea la un scop special sunt sub actul de exonerarea al oricărei responsabilități din partea noastră.

(C)(P) 2012 The Monroe Institute, SUA. Toate drepturile sunt rezervate. Duplicarea neautorizata este contraventie si se pedepseste conform legii.


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe