ROBERT MONROE – Călătorii îndepărtate

3 decembrie 2011

Dacă în prima sa carte „Călătorii în afara corpului”, Robert Monroe a prezentat cititorilor remarcabilele sale excursii în afara corpului înspre conștiința exterioară acum, după mai mult de un deceniu de cercetări în profunzimi, el prezintă în Călătorii îndepărtate o odisee captivantă care vă duce mult mai departe, dincolo de dimensiunile cunoscute ale universului fizic. Prin insight-uri pătrunzătoare Robert Monroe ne oferă în această lucrare, care cu siguranță o să vă fascineze, o nouă perspectivă, mult mai amplă, asupra unei dimensiuni ale conștiințe neexploatate până acum cât și asupra posibilităților nelimitate ale minții umane.

„Lucrarea Călătorii îndepărtate este minunată. Ea descrie, pentru prima dată într-o manieră clară, ușor de înţeles, ciclul existenţei umane prin viaţă şi moarte”.
„O altă carte mult aşteptată, scrisă de Robert Monroe, care reprezintă o contribuţie majoră la modul în care înţelegem sufletul uman”.
Dr. Charles T. Tart, University of California, Davis

Editura For You: 25 RON.

Călătorii îndepărtate a fost sponsorizată de:
Asociaţia pentru Evoluţia Conştiinţei, SUA – organizaţie non-profit, cu scop caritabil, condusă de Andrea Berger şi Hemi-Sync România coordonat de Ritta Nicoară.


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe