Primul Gateway Voyage din România, în Focus TMI

20 decembrie 2010

In ultimul număr al revistei “Focus”, publicaţia on-line al Institutului Monroe, puteţi citit un articol captivant despre primul program Gateway Voyage in Romania, care a fost organizat în 2010, în Plaiul Foii, jud. Braşov.

Citiţi Focus aici: Focus 2010
Sperăm că acest articol vă va inspira să participaţi şi voi la acest program deosebit. Date despre următorul program Gateway Voyage în România accesând acest link.


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe