Lucid Dreaming acum şi în România

15 noiembrie 2010

Lucid Dreaming vă oferă oportunitatea unică de a beneficia de o stare de conştientizare extinsă în timpului somnului. Cele patru exerciţii din această serie au fost concepute ca să vă înveţe să vă creaţi propriul vis la care să participaţi în mod conştient. Seria Lucid Dreaming oferă un avantaj substanţial celor interesaţi de visare lucidă: frecvenţe speciale Hemi-Sync®, ghidare verbală şi efecte sonore subtile pentru a vă conduce în starea de conştiinţă specifică visării lucide.

Citiţi mai multe pe pagina de prezentare a produsului Lucid Dreaming.


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe