Impresii Gateway Voyage

8 mai 2013

Ce spun cei care au participat la programul Gateway Voyage:

Petru S.

“Am dat peste cărţile lui Robert Monroe cu câţiva ani în urmă şi le-am devorat plin de entuziasm, deoarece mi-au deschis o fereastră spre alte realităţi care îmi erau relativ nefamiliare până atunci. Ca fizician, am apreciat foarte mult obiectivitatea cu care Bob a cercetat şi explorat aceste domenii non-fizice, şi m-a inspirat să devin, de asemenea, un explorator al conştiinţei. Cu timpul, am simţit nevoia să împărtăşesc cunoştinţele mele cu comunitatea în care trăiam, precum şi cu colegii de breasla, deoarece în domeniul fizicii erau într-adevăr rare noile descoperi, în timp ce, aici, aveam ceva complet nou, care merita să fie explorat.

Am avut câteva experienţe admirabile de ieşire din corp şi am primit mesaje interesante, frânturi din vieţile trecute. Mi-ar plăcea să evidenţiez în special una din experienţe. În timpul exerciţiului pe care trebuia să-l facem în timp ce ne plimbam afară, în natură, –– când intram în Focus 12 –– am simţit imediat prezenţa multor entităţi prietenoase care erau foarte fericite că mă aflu acolo.

În Focus 15, mi-a venit în gând să caut să vad ce s-a întâmplat în acest loc, exact în urmă cu 300 de ani, adică în 15 iulie , 1710. Mi-a apărut imaginea unei scene de nuntă românească tradiţională: doi tineri îmbrăcaţi festiv în costume tradiţionale româneşti care mergeau într-o trăsură decorată de nuntă, urmată de doi călăreţi şi ei îmbrăcaţi festiv. După cercetări ulterioare, a ieşit la iveală faptul că 15 iulie 1710, a fost într-o duminică, o zi propice pentru o nuntă românească de la ţară.

După program — la sugestia lui Carol şi a Andreei—m-am întors la cest subiect în meditaţia mea şi au apărut mai multe detalii: numele şi vârstele tinerilor căsătoriţi, de unde erau şi micuţa biserică din munţii Piatra Craiului unde s-a oficiat nunta. Nu îmi este încă prea clar de ce a fost important pentru mine să-mi amintesc acest eveniment. Plănuiesc să cercetez arhivele locale din Zărneşti (oraşul cel mai apropiat) dacă a avut loc într-adevăr o nuntă în aceea zi.”

Mihaela V.

“Programul GATEWAY VOYAGE mi-a schimbat complet viaţa. În decursul timpului petrecut la program am descoperit că există viaţă dincolo de dimensiunea fizică şi că toţi suntem parte a aceleaşi energii Mamă, care oferă dragoste şi armonie pentru noi toţi.
În timp ce făceam exerciţiile, am avut experienţe spirituale unice şi o conexiune profundă cu Sursa.
Într-un exerciţiu, fiind în Focus 15, am luat forma unui înger. Am observat alte fiinţe luminoase zburând în jurul meu: verzi, roz, galbene, şi purpurii. Ele veneau de pe multe planete formând o Uniune în jurul Pământului.

Dincolo de asta, am avut onoarea să întâlnesc atâţia oameni minunaţi care mi-au îmbogăţit viaţa. Cred că, dacă acest program ar fi accesibil pentru toţi oamenii de pe planetă, atunci lumea ar deveni mai bună şi ar trăi mai bine.”

Andrei G.

“Acest program a fost ca o puternică relansare energetică pentru toate experienţele mele dincolo de corpul meu fizic. Pe durata programului m-am simţit constant înghiţit de o energie foarte puternică (venită de la facilitatori, de la ghizi şi cine mai ştie de la ce alte surse), o energie pe care o mai simt încă şi acum, când ascult exerciţiile din albumul GATEWAY EXPERIENCE®.

În rezumat a fost o experienţă ce-ţi schimbă viaţa, o experienţă pe care o recomand tuturor.”

Ibi M.

“Săptămâna petrecută în Plaiul Foii a fost foarte fructuoasă pentru dezvoltarea mea personală, pe mai multe nivele. Am făcut la curs câteva exerciţii interesante pe care le voi putea folosi de acum înainte în viaţa de zi cu zi. Am întâlnit şi m-am împrietenit cu câţiva oameni speciali care ulterior au devenit dragi inimii mele iar acum fac parte din viaţa mea. Cele mai importante cadouri pe care le-am primit pe timpul acestui program, sunt prea profunde ca să poată fi redate în cuvinte. Pe scurt, programul a avut loc la timpul potrivit, în locul potrivit şi cu grupul de oameni care trebuia.

Universul mi-a susţinut decizia de a urma acest program, căci drumul care m-a condus în această direcţie a fost foarte lin. Totuşi, am venit la program într-o stare emoţională agitată, cu speranţa de a rezolva o problemă care mă preocupa de mult timp.

Pot spune acum cu sinceritate că am reuşit să-îmi rezolv problema şi că sunt într-o starea foarte centrată – încercând să dăruiesc dragoste necondiţionată celor din jurul meu. Simt acum că totul este în armonie şi că pot să rezolv orice problemă uşor şi elegant.”

Lia B.

“Eu am descoperit cele trei cărţi ale lui Robert Monroe cu câţiva ani în urmă, în mod accidental. M-au fascinat şi mi-au deschis noi orizonturi de cunoaştere dar, de asemenea, mi-au ridicat şi multe întrebări. Am început cu o dorinţă puternică să experimentez şi să explorez lumea non-fizică, căutând răspunsuri la multele mele întrebări care mă preocupă încă. Pe internet am găsit site-ul The Monroe Institute, unde am citit despre tehnologia patentată a sunetului de bătaie binaurală şi despre programele oferite la Institut. Dorinţa mea de a participa la un program TMI s-a împlinit mai repede decât m-am aşteptat, prin GATEWAY VOYAGE care avut loc în Romania. După ce am explorat diferite nivele Focus , am început să percep diferenţele subtile dintre ele. Am avut o experienţă de vârf în cadrul exerciţiului Euforia Universului, în care pământul s-a topit în inima mea într-un sentiment extins de iubire şi lumină. După program, am constatat o creştere a numărului de coincidenţe semnificative în viaţa mea şi, de asemenea, cum diverse evenimente se legau unul de altul ca şi piesele unui puzzle puse la locul lor. Totodată am început să observ cum gândurile mele şi a celor din jurul meu se materializau în viaţa de zi cu zi.”

R.N.

“Cu Gateway a început călătoria mea interioară cea mai prolifică. Adânc în interiorul nostru se află un miez tainic, unde adevărul despre cine suntem cu adevărat este foarte bine ascuns. Acest miez interior transcende toate distorsiunile perceptuale induse de societate. Cu fiecare exerciţiu, am simţit cum se deschid tot mai multe uşi către această parte sacră din noi. Intensitatea trăirilor şi profunzimea dimensiunilor interioare atinse au dizolvat, din ce în ce mai mult, graniţele dintre psihicul individual şi Conştiinţa Cosmică… În călătoriile mele am văzut dintr-o perspectivă mai înaltă dinamica tiparelor complexe ale celor mai importante evenimente din viaţa mea, fapt care mi-a dat o înţelegere mai profundă asupra existenţei mele.”


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe