Eternitate – Meditaţie ghidată

7 octombrie 2011

Meditația Eternitate este o cale de a transcende lumea aparențelor în care trăim, alcătuită din opoziții, și de a pătrunde în adevărata natură a realității pentru a descoperii esența nenăscută – prin urmare, nemuritoare – a tuturor lucrurilor.

Când canalele percepției sunt extinse, vei începe să vezi lumea nevăzută. Și, atunci, spațiul și timpul, așa cum sunt văzute de alții, pentru tine va fi un văl pe care lesne îl vei putea da deoparte.
Este o certitudine a Naturii că suntem eterni, deoarece, în esență, cu toții suntem energie. Independent de orice credință, este un fapt demonstrat că energia niciodată nu moare. Ea doar se transformă. Așa că, noi niciodată nu murim, doar ne transformăm.

Eternitate are la bază două texte care provin din două culturi diferite, dar ele se îmbină perfect într-un întreg armonios, complet.

Prima parte a meditației este formată din trei părți, Respirația, Oceanul și Miracolul, care au la origine un text din tradiția Zen budistă. Scopul acestora este liniștirea corpului, calmarea minții și pregătirea stării speciale prin care vei pătrunde în Eternitate.

Cea de-a doua parte a meditației Cuvântul lui Hermes, a fost inspirată din lucrarea Corpus Hermeticum atribuită lui Hermes Mercurius Trismegistus.

Figura a lui Hermes este una din cele mai incitante din întreaga istorie a omenirii. În mitologie a fost identificat cu zeul Thot la egipteni, Hermes la greci și Mercurius la romani.

În ceea ce privește personajul istoric, cea mai plauzibilă versiune despre originea lui Hermes este aceea că ar fi fost mare preot al Egiptului, acum cca. 4.000 de ani. El este considerat a fi părintele tuturor științelor și artelor, alchimiei și astrologiei.

Deși marea majoritate a scrierilor sale s-au pierdut, cele care au supraviețuit timpului sunt considerate a fi de o valoare inestimabilă.

CORPUS HERMETICUM este o culegere de texte care revelează, în 17 tratate, înțelepciunea divină și principiile forțelor care guvernează Universul, principii prin a căror cunoaștere devină posibilă înțelegerea intimă a Realității, transmiterea acestor mistere având valoare inițiatică.

„Contemplând frumusețea Cosmosului se ajunge la Divinitate, la D-zeu, care este UNUL și TOTUL.”

Text și voce: Ritta Nicoară; Muzica: Csaba Szatvári; Mixaj bătăi binaurale (Theta, Delta, Gamma, Beta): Andrea Berger; Durata exercițiului: 32 min

Linkul pt. descărcarea exercițiului:
https://secure.digitalcontentcenter.com/shop/496166/viewcart/?AddProduct=10593
Preț: $ 14.96

(C)(P) 2011 AFN Romania și Association for Consciousness Evolution, SUA. Toate drepturile sunt rezervate. Duplicarea neautorizata este contravenție și se pedepsește conform legii.

Avertizare specială
Această meditație conține o combinație de frecvențe foarte puternice și, de aceea, nu este recomandată ascultarea ei de către persoane care nu au experiență în stările de conștiință extinsă. În acest caz, mai întâi, ar trebui să va familiarizați cu aceste stări speciale ale conștiinței ascultând exercițiile:

Introducere în tehnologia Hemi-Sync, pe care îl puteți descărca gratuit de aici:
http://www.hemi-sync.ro/download/

Exercițiul de dimineață, pe care îl puteți cumpăra on-line de aici:
http://www.hemi-sync.ro/stiri-si-noutati/premiera-absoluta-in-romania/

Ascultați Eternitate numai prin căști audio, într-o perioadă de timp când nu veți fi deranjați de nimeni, deconectați telefonul și ar fi ideal dacă lumina din cameră ar fi semiobscură.

După ascultarea meditației Eternitate timp de aproximativ o oră, o oră și jumătate, evitați toate activitățile care necesită concentrare sau atenție sporită din partea dvs. Folosiți tehnicile de împământare cum ar fi să beți un pahar cu apă rece, să vă spălați pe mâini și pe față cu apă rece, să vă plimbați în natură sau să consumați alimente care au o vibrație mai joasă (chipsuri, carne, etc. )

Realizatorii acestei meditații nu își asumă nici o responsabilitate pentru eventualele efecte ulterioare ale meditației dacă nu țineți cont de recomadările de mai sus.


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe