Calendarul Programelor TMI în România pe anul 2018, cu o scurtă descriere a acestora

22 octombrie 2017

Valoarea unei ființe este dată de calitatea conștiinței sale, iar calitatea conștiinței este determinată de cât de mult poate descoperii și înțelege din esența ființei sale, din Realitatea extinsă și din marea imagine de ansamblu și a felului în care acestea sunt interconectate.

Programele Institutului Monroe îți oferă mijloacele pentru accesarea zonelor profunde ale conștiinței umane care se extinde mult dincolo de realitatea fizică și o înțelegere mai bună a marii imagini de ansamblu.
cropped-univers
Fiecare program al Institutului Monroe, te ghidează, într-un mod delicat, în diferite profunzimi ale realităților non-fizice, iar aceste experiențe directe produc o nouă cunoaștere ale diferitelor aspecte ale ființei la nivele din ce în ce mai profunde. Vei învață și modul în care poți să folosești energiile non-fizice ale acestor realități pentru a dezvolta noi abilități și capacități în viața ta de zi cu zi.

Programe de 2 zile

 
Workshopul Excursie – o călătorie în lumile interioare
20 – 21 ianuarie, București

Workshopul SyncCreation
24 – 25 martie, București

Programe rezidențiale

 
Gateway Voyage
10 – 16 februarie, Plaiul Foii, jud. Brașov
10 – 16 martie , Plaiul Foii, jud. Brașov
13 – 19 octombrie, Plaiul Foii, jud. Brașov

Guidelines
21 – 27 aprilie, Plaiul Foii, jud. Brașov

Lifeline
9 – 15 iunie, Plaiul Foii, jud. Brașov

Explorare 27
4 – 10 august, Plaiul Foii, jud. Brașov

Starlines II
15 – 21 septembrie, Bran, jud. Brașov

Descrierea programelor

 
Programul Workshopul Excursie este un program intensiv de două zile, conceput pentru a-ți oferi o explorare personală a dimensiunilor profunde ale conștiinței umane, o experiență directă a diferitelor stări de conștiință extinsă cât și instrumentele de lucru pentru accesarea rapidă a acestora în viața de zi cu zi. Pe parcursul programului vei pătrunde în starea de conștiință extinsă Focus 10 și Focus 12 și vei putea realiza: experimentarea stărilor profunde de conștiință extinsă, percepția directă a sistemelor de energie mai înalte, acces la înțelepciunea inconștientului, vindecări emoționale, eliminarea temerilor inconștiente și revendicarea forțelor personale care au fost blocate de aceste temeri,recuperarea energiei vitale, creșterea puterii personale, creșterea intuiției, insighturi privind problemele importante din viața personală, o înțelegere mai profundă a energiei personale, dezvoltarea unui sens al Sinelui Superior, creșterea creativității, reducea stresului și a problemelor de somn.

Ce sunt stările Focus? Foarte pe scurt: sunt diferite nivele de stări de conștiință extinsă, atinse prin modificarea undelor cerebrale cu ajutorul tehnologiei audio Hemi-Sync.

FocusTM 10 – prima etapă de separare a conştiinţei de realitatea fizică.“Minte alertă / Corp adormit” este o stare de relaxare profundă în care gradul de conştientizare a senzaţiilor fizice este semnificativ redusă dar mintea rămâne alertă şi dornică să experimenteze dincolo de limitările corpul fizic. Acest lucru dă naştere la conştientizarea faptului că existăm cu adevărat și fără corpul nostru fizic.

FocusTM 12 – ”Starea de conştiinţă extinsă”, este o stare în care poţi deveni mai conştient de resursele tale interioare, unde poţi beneficia de îndrumare, unde poți să îi percepi mult mai clar pe ghizii tăi sau aspecte ale Sinelui tău Total. Este o stare de conștiință extinsă plină de forţă care îţi conferă putere, cu un domeniu larg de aplicabilitate.

Gateway Voyage

 

Programul Gateway Voyage – Portalul Călătoriilor este un program extrem de intensiv de 6 zile și jumătate, unde vei putea continua explorarea realităților subtile și să obții noi cunoștințe directe prin experimentarea unor noi niveluri de conștiință extinsă, pe lângă cele experimentate deja în programul Excursie.
Astfel, pe lângă stările Focus 10 și Focus 12, vei învăța să accesezi stările:
FocusTM 15Starea “No time” sau ”Fără timp” , o în care poţi explora, eliberat de constrângerile spaţiului şi timpului, orice ramură a timpului. În această stare oportunităţile pentru a stabili comunicării cu aspectele mai vaste ale Sinelui sunt nenumărate.
FocusTM 21”Puntea” spre alte sisteme de energii sau Sfârșitul Pragul tărâmului dominat de spaţiu / timp , zona de contact cu alte sisteme de energii. Este o stare asemănătoare cu somnul profund (delta) dar cu o diferenţă semnificativă. Eşti pe deplin treaz şi conştient, deţinând controlul asupra acţiunilor tale, pe măsură ce explorezi profunzimile Sinele tău personal şi depărtarea altor realităţi.
Recomandare de participare: absolvirea programului Excursie.

Guidelines

 
O înțelegere mai completă a Sinelui nu poate fi apreciată mai bine decât din experiențele în afara corpului fizic (OBE). Realizarea faptului că exiști și în afara corpului fizic este doar primul pas în ceea ce Bob Monroe a numit Traseul Eliberării, o călătorie a vieții fără teamă, în care poți să îți realizezi cel mai înalt potențial. De aceea programul Guidelines – (Căile de ghidare interioară), conține o serie de exerciții ale căror scop este să te ghideze în experiența în afara corpului fizic, (OBE) și sunt concepute pentru a te ajuta să demarezi acest proces, confortabil și în deplină siguranță.
De asemenea, Guidelines îți oferă o nouă etapă în dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde a Sinelui Total. În acest program sunt incluse exerciții cu o frecvență specială – frecvențele ISH (de la Inner Self Helper sau frecvențele Ghidului Interior) – care facilitează stabilirea cu ușurință a unui contact cu Ghidul tău Interior. În afară de exercițiile prin care vei adânci explorarea Sinelui Total și vei învăța să creezi o comunicare permanentă cu Ghidul tău Interior (ISH), programul include învățarea utilizării unei energii vindecătoare speciale – pe care o poți folosi atât individual cât și în grup, pentru beneficiul personal și al celorlalți.
Condiție de participare: absolvirea programului Gateway Voyage.

Lifeline

 
Lifeline – Linia Continuă a Vieții – este un program avansat destinat celor care doresc să exploreze și să cunoască mult mai în profunzime Realitatea extinsă.
Acest program, prin exercițiile pe care le conține, te va duce într-o serie de călătorii interioare prin care vei dobândi o înțelegere mai completă despre existența de după moartea corpului fizic și îți va oferi oportunitatea de a găsi semnificații profunde și frumusețea de nedescris al vieții extinse, care nicidecum nu se termină după ce corpul fizic este definitiv abandonat.
Aceste explorări îți vor schimba complet preconcepțiile sumbre despre viața de după ”moarte” iar cunoașterea directă acumulată pe parcursul programului te va ajuta să îți accelerezi considerabil evoluția spirituală, eliberându-te de frica de moarte, deoarece, așa cum vei putea să cunoști și tu prin experiență directă, moartea nu există.
Vei cunoaște și vei fi condus, în deplină siguranță, pe tărâmurile ”necunoscute” și vei descoperi că acestea sunt parte din tine, iar tu, ca ființă multidimensională, ești parte din acestea. Este locul în care nu doar ne vom întoarce dar și prin care am trecut cu toți ca să ajungem în această existență fizică – este câmpul de energie, câmpul de conștiință care hrănește și susține întreaga existența fizică.
Este un privilegiu să ai oportunitatea de a te refamiliariza și de ați reaminti de aceste tărâmuri acum, cât încă ești în această realitate a materiei fizice. Un privilegiu și un atu extrem de important. Pentru că astfel, nu numai că vă vei cunoaște ca ființă multidimensională – eternă și nemuritoare – dar vei învăța cum să îi ajuți pe cei dragi care și-au făcut déjà tranziția, vei putea să îți recuperezi părți și aspecte de ale tale pierdute de-a lungul acestei vieți și ale altor vieți și vei putea beneficia și folosi după dorință, în viața de zi cu zi, energiile din Centru de Vindecare și Regenerare din tărâmului Focus 27, pentru a obține vindecări profunde pe toate nivelele.
În programul Lifeline vei cunoaște și te vei familiariza cu nivelele Focus cuprinse între Focus23 și Focus 27.
Condiție de participare: absolvirea programului Gateway Voyage.

Explorare 27

 
Explorare 27 îți oferă mijloacele pentru a putea experimenta pe parcursul unei săptămâni întregi o imersiune adâncă în cele mai extinse zone ale tărâmului Focus 27 și posibilitatea experimentării a numeroaselor sale funcții. Aceste funcții includ: Centrul de Regenerare și Vindecare, Centrul de Planificare și Centrul de Educație. Acest program îți conferă o perioadă de inițieri din cele mai profunde, bazate pe cercetările și explorarea de vârf a stărilor de conștiință extinsă pe care le vei face în timpul programului, incluzându-se aici și starea FocusTM 34/35, unde vei putea realiza cea mai plenară conectare cu Sinele tău Superior. Programul Explorare 27 aduce una dintre cele mai profunde înțelegeri a „marii imagini de asnsamblu”.
Condiție de participare: absolvirea programului Gateway Voyage și al unuia din următoarele 2 programe: Lifeline sau Guidelines.

Starlines II

 
Îmbinând cunoștințele dintre fizică și metafizică, Starlines II vă oferă posibilitatea călătoriilor interdimensionale, din universul fizic în universurile paralele. Pentru aceste călătorii, exercițiile conținute în acest program folosesc calea energetică creată in Stralines I, calea energetică dintre Centrul Pământului și Centrul Galactic, trecând prin toate nivelurile Focus până la cele extrem de puternice: Focus 42 și Focus 49.
Condiţii de participare: absolvirea programelui Starlines I®.
Mai multe informații despre fiecare program în parte poți citi pe site-ul nostru: http://www.hemi-sync.ro/articole/programe-tmi/

Pentru înscrieri și informații:
Ritta Nicoară
mail: ritta@hemi-sync.ro, rittanicoara@yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76
Vă așteptăm să mergem împreună în aceste călătorii profunde de autodescoperie și autocunoaștere.
Copyright TMI România


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe