Programe oficiale TMI


Programele oficiale ale Institutului Monroe oferite în prezent în România sunt:

– Excursion Workshop®

– Advanced Excursion Workshop®

– Gateway Voyage®

– Guidelines®

– Lifeline®

– Exploration 27®

– Starlines I şi II®

Ritta Nicoară [RO] – Coordonator programe TMI în România şi trainer acreditat TMI
Andrea Berger [US] – Trainer acreditat TMI, TMI Board of Advisors, TMI Local Chapter Network Leadership Council Member

Utile

Programe TMI


STARLINES III® – REUNION – Anulat


STARLINES II®

STARLINES II®

Starlines – Reunion  este al treilea și ultimul din seria programelor Starlines, fiind cel mai avansat program dezvoltat de Institutul Monroe.

În acest program vom explora rolul nostru individual și colectiv, ca umanitate, în scopul de a facilita contactele extraterestre pentru dezvoltarea umană/planetară.

Vom analiza istoria și vom explora legăturile noastre cu diferitele sisteme solare, galaxii și dimensiuni. Vom descoperi și recupera tot mai multe aspecte ale Sinelui nostru Total și ale Clusterului nostru de Sine Total. Pe măsură ce ne ridicăm frecvențele de vibrație și  recuperăm tot mai mult din Sinele Total prin intermediul stărilor de Focus 34/35, 42 și 49, vom trece mai departe, mult mai departe, dincolo de Poarta Stelară a Nucleului Galactic, care este un portal ce duce spre în fluxul Marelui Emițător.

Experimentați un contact ET mai plenar. Nu suntem singuri în Univers. Se pare că alte inteligențe din universul nostru multidimensional au capacitatea de a se manifesta în mediul nostru fizic terestru dar și transdimensional.

Vom revizui, de asemenea, și posibila istorie a contactelor între oameni și ET. Există beneficii pentru noi ca oameni, și pentru întregul Pământ, să aibă acum un contact mai clar cu aceste ființe? Pe măsură ce ne îndreptăm spre energii de frecvență mai înaltă, poate că a sosit timpul să dezvăluim și să normalizăm interacțiunile extraterestre. În cele din urmă, vizitatorii sunt familia noastră apropiată… frați și surori… aspecte ale „Unității noastre în Iubire”.  Suntem cu toții conectați.

Recuperați-vă-vă și reuniți-vă cu mai multe aspecte ale clusterului nostru de Sine Total. Este foarte posibil ca în cadrul clusterului (clusterelor) nostru de Sine Total să avem cu toții aspecte care se exprimă în alte sisteme solare, precum și în alte dimensiuni.  Călătoria printre stele este o activitate naturală a ceea ce suntem. Arheologia, textele istorice și învățăturile spirituale de pe întreaga planetă sugerează că ființele din ceruri au fost prezente și au asistat adesea umanitatea în timpul dezvoltării Școlii Pământului.

Înscrieți-vă din timp pentru cea mai avansată retragere din cadrul programelor Monroe. Acest curs este oferit doar o dată la câțiva ani.

Condiţii de participare: absolvirea programului Starlines II®

Numărul participaţiilor este limitat la maxim 16 de persoane.

Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la:

mail: rittanicoara@yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76