Atenționare programe oficiale TMI


Programele oficiale ale Institutului Monroe oferite în prezent în România sunt:

– Excursion Workshop®

– Advanced Excursion Workshop®

– Gateway Voyage®

– Timeline®

– Guidelines®- Lifeline®

– Exploration 27®

– Starlines I®

– Starlines II®

– Starlines III® – Reunion

Psih. Ritta Nicoară [RO] – Coordonator programe TMI în România şi trainer acreditat TMI

Andrea Berger [US] – Trainer acreditat TMI, TMI Board of Advisors, TMI Local Chapter Network Leadership Council Member

Utile

Programe TMI


STARLINES II®  7 – 13 Septembrie 2024, PLAIUL FOII


STARLINES®

Starlines II®

Îmbinând cunoștințele dintre fizică și metafizică, Starlines II vă oferă posibilitatea călătoriilor interdimensionale în universurile paralele. Pentru aceste călătorii, exercițiile conținute în acest program utilizează calea energetică dintre Centrul Pământului și Centrul Galactic creată în programul Starlines I, trecând prin toate nivelurile Focus până la nivelurile extrem de puternice: Focus 42 și Focus 49.

Intrați în nivelul ultraprofund Focus 49. Consolidați calea energetică între Nucleul Pământului și Nucleul Galactic; explorați diverse modalități de deplasări dimensionale.

Maximizați serviciul pe care îl oferiți umanității, Pământului și Sinelui vostru Total. Experimentați stările colective de conștiință care pun accentul pe integrare, conectare și exprimare creativă conștientă.

Armonizați-vă și mai profund cu vocea și conștiința Pământului. Multe profeții despre perioada noastră de timp se referă la alinieri unice între Pământul nostru și Nucleul Galactic. Bob Monroe a scris despre fluxurile energetice convergente care ar urma să influențeze Pământul. Descoperiți și mai multe despre Poarta Stelară pentru a putea „naviga” pe noile căi și fluxuri energetice care se formează.

Examinați natura relației noastre simbiotice cu Pământul. Experimentați-vă natura nemărginită ca ființă multidimensională cu fațete infinite, de neimaginat anterior.

Explorați înțelepciunea civilizațiilor antice care ne pot fi de mare ajutor aici și acum. Aflați despre învățăturile unor culturi în care deplasarea spațiu-timp a fost larg acceptată și utilizată, explorând în același timp știința contemporană, în special cunoștințele din domeniul fizicii moderne.

Explorați tiparele emergente de conștientizare. Pe măsură ce energia substituie forma, rolul conștiinței trece în prim-plan, iar interiorul și exteriorul devin una. Pornind de la aceste noi înțelegeri, examinăm perspective care ne reamintesc că nu suntem doar mai mult decât corpul fizic – suntem mai mult decât universul fizic, mai mult decât universurile paralele infinite pe care știința de abia începe să le întrezărească.

Condiţie de participare: absolvirea programelor Gateway Voyage®, Lifeline®, Exploration 27®, Starlines I®

Trainer:

Psih. Ritta Nicoară

Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la: Ritta Nicoară

email: rittanicoara@yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76