Atenționare programe oficiale TMI


Programele oficiale ale Institutului Monroe oferite în prezent în România sunt:

– Excursion Workshop®

– Advanced Excursion Workshop®

– Gateway Voyage®

– Timeline®

– Guidelines®- Lifeline®

– Exploration 27®

– Starlines I®

– Starlines II®

– Starlines III® – Reunion

Psih. Ritta Nicoară [RO] – Coordonator programe TMI în România şi trainer acreditat TMI

Andrea Berger [US] – Trainer acreditat TMI, TMI Board of Advisors, TMI Local Chapter Network Leadership Council Member

Utile

Programe TMI


STARLINES I®  10 – 16 Februarie 2024, PLAIUL FOII


STARLINES®

STARLINES®

Starlines I®

Starlines este programul absolvenţilor Exploration 27, care sunt animaţi de pasiunea explorării şi auto-descoperirii, de o sete de cunoaştere fără margini şi de o eternă iubire şi respect pentru Forţa Vieţii în toate formele sale de expresie. Dacă eşti un spirit aventuros, plin de curiozitate, Starlines este programul cel mai potrivit pentru tine.

De-a lungul istoriei, oamenii au privit către stele pentru a-L cunoaşte pe Dumnezeu, şi pe ei înşişi… Cunoştinţele noastre despre cer și universul fizic s-au îmbogățit mult în ultimii ani. În 1923, cuvintele „Univers” şi „galaxie” erau sinonime. În ultimii ani, datorită uimitoarelor telescoape spațiale, am avut capacitatea de a „vedea” mai multe galaxii decât ne-am fi putut imagina. Oamenii noştri de știință estimează acum că „universul” nostru conține sute de miliarde de galaxii, cele mai multe cu sute de miliarde de stele.

A reflecta la dimensiunea, compoziţia, energia, mişcarea şi tiparele de creaţie din universul nostru fizic, reprezintă, de fapt, expansiunea conştiinţei. Și totuși, fiecare nouă descoperire ridică mai multe întrebări şi stârnește și mai mult curiozitatea. Care sunt relațiile dintre conștientizare, fiinţare și exprimare în materie fizică și cum ne armonizăm cu aceste tipare cosmice? Care este interacțiunea dintre conștiință și forma sa manifestă?

Folosind Focus™ 34/35 ca pe o pistă de lansare, vom explora misterul și măreția sistemelor de energie de-a lungul Căii Lactee și dincolo de acestea… deplasându-ne treptat în noi stări de conștiință, fiinţare, și percepție până în Focus™ 49. Ajutaţi de sute de imagini de la telescoape spațiale și de sunetele transmise de radiațiile diverselor corpuri cereşti – Muzica a Sferelor reală – vom călători împreună către frontiere inter-dimensionale … căutând, întrebând, observând… și trezind în noi amintirile despre trecutul şi viitorul acestor îndepărtate sisteme de energie, recuperând, astfel, tot mai mult din Sinele nostru Total.

Vom explora o şi mai amplă conştientizare al „Eu-Acolo”, al clusterului „Eu-Acolo” şi a conexiunilor cu alte clustere „Eu-Acolo”… experimentând iubirea, bucuria şi libertate întregirii, forţa misiunii noastre şi pacea transcendentală a Planului Perfect.

În călătoria noastră de explorare vom deschide şi consolida căile pentru următorii exploratori şi vom extinde conexiunile dintre iubita noastră planetă  Gaia şi sursele de energie care o hrănesc şi o sprijină în evoluţia ei. Ca reprezentanți ai planetei Pământ vom traversa timpul şi spaţiul, ca o delegaţie a conştiinţei umane, şi vom fi  iniţiaţi în noile noastre roluri de ”Ambasadori Galactici”. Astfel, la întoarcere, având o „nouă perspectivă ” și o nouă energie, vom aduce pe Pământ tipare de creaţie, percepţie cât şi o nouă viziune care va permite umanităţii şi tuturor fiinţelor pământene să se acordeze mai uşor la esenţa vieţii. Pe parcursul călătoriei noastre vom explora găurile negre / porţile stelare ale Centrului Galactic, înţelegând potenţialul lor de a ne ajuta în accelerarea transformării noastre, la „viteza warp”.

Condiţie de participare: absolvirea programelor Gateway Voyage®, Lifeline®, Exploration 27®

Traineri:

Psih. Ritta Nicoară

Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la:

Ritta Nicoară

email: rittanicoara@yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76