Programe oficiale TMI


Programele oficiale ale Institutului Monroe oferite în prezent în România sunt:

– Excursion Workshop®

– Advanced Excursion Workshop®

– Gateway Voyage®

– Guidelines®

– Lifeline®

– Exploration 27®

– Starlines I şi II®

Ritta Nicoară [RO] – Coordonator programe TMI în România şi trainer acreditat TMI
Andrea Berger [US] – Trainer acreditat TMI, TMI Board of Advisors, TMI Local Chapter Network Leadership Council Member

Utile

Programe TMI


LIFELINE® 13 – 19 aprilie 2024, Plaiul Foii


LIFELINE®

LIFELINE®

Lifeline este unul din cele mai complexe programe, cu multiple aspecte multidimensionale, care oferă acces la stări de conştiinţă extinsă diferite de cele experimentate în Gateway Voyage.

Acest program, prin exercițiile pe care le conține, te va duce într-o serie de călătorii interioare prin care vei dobândi o înțelegere mai completă despre existența de după moartea corpului fizic și îți va oferi oportunitatea de a găsi semnificații profunde și frumusețea de nedescris al vieții extinse, care nicidecum nu se termină după ce corpul fizic este definitiv abandonat.

Aceste explorări îți vor schimba complet preconcepțiile sumbre despre viața de după ”moarte” iar cunoașterea directă acumulată pe parcursul programului te va ajuta să îți accelerezi considerabil evoluția spirituală, eliberându-te de frica de moarte, deoarece, așa cum vei putea să cunoști și tu prin experiență directă, moartea nu există.

Accentul principal se pune în acest program pe ajutorul oferit celor de „aici”, din această realitate fizică şi pe ajutorul oferit pentru celor „de dincolo”, care şi-au făcut tranziţia din această lume fizică şi care ar putea avea nevoie de ajutor.

Sprijinul pentru cei de „aici” constă în amplificarea abilităţilor voastre de a oferi energie pentru vindecare, în primul rând pentru voi înșivă, apoi tuturor celor care o solicită. Clubul Energia Delfinului – DEC, utilizează tehnici dezvoltate de Bob şi Nancy Monroe pentru direcţionarea energiei vindecătoare în scopul ameliorării sau vindecării complete al disfuncţiilor fizice, mentale, emoţionale şi spirituale.

Ajutorul oferit celor „ de dincolo” se realizează intrând în stările de conştiinţă superioare ale nivelelor cuprinse între Focus 23 şi Focus 27, devenind un cunoscător experimentat în folosirea acestor nivele și cuprinde mai multe aspecte, dintre care amintim recuperarea părților voastre părți pierdute în această viață și în alte vieți precum și recuperarea celor care în procesul de tranziție finală au nevoie de ajutor.

Focus 23 este, adesea, perceput ca un tărâm în care anumite suflete, din diferite motive, pot fi „blocate” în tranziţia din viaţa lor fizică. Participanţii Lifeline învaţă să stabilească un contact confortabil cu astfel de suflete şi să ofere le asistenţă pentru a-i ajuta să se deplaseze în Focus 27, zona descrisă de Bob Monroe în cartea sa Ultimate Journey (Călătoria Supremă) ca Parcul sau Centrul de primire. La sosirea în Focus 27, ei sunt primiţi de cei dragi şi ghidaţi în anumite zone ale Centrului de primire, cum ar fi Centrul de Regenerare și Vindecare, dar pot fi și altele, cele mai potrivite pentru următoarea lor etapă de dezvoltare.

De asemenea, participanţii în cadrul acestui program vor avea posibilitatea de a explora nivelele Focus 24, 25, şi 26, acestea fiind definite ca teritoriile Sistemelor de credinţă şi de a investiga propriile lor convingeri şi credinţe curente după care funcţionează în această lume. Întrebările care apar de cele mai multe ori sunt: „Care este credinţa care mă limitează cel mai mult?” sau ” Mă ajută convingerile mele să explorez și să mă dezvolt aşa cum îmi doresc, liber şi fără limitări?”

Însă, poate cel mai semnificativ impact al acestei săptămâni vine de la revelaţiile personale, care apar frecvent din activităţile de „salvare şi recuperare”. Dincolo de satisfacţiile considerabile de a-i ajuta pe alţii să avanseze, mulţi dintre participanţi realizează în acelaşi timp că recuperând părţi pierdute din ei înşişi își redobândesc reîntregirea şi echilibrul în viață.

Condiţii de participare: absolvirea programului Gateway Voyage.

Locuri limitate la max. 16 persoane.

Facilitator: Psih. Ritta Nicoară – trainer TMI rezidențial și Outreach

Broşura Programului Lifeline

Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la:

Ritta Nicoară

mail: rittanicoara@yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76

Despre programul Lifeline:


Programul Lifeline: Filmul The unExplained: Journey of the Lost – Preview


Ce spun participanţii despre acest program:

“…. Am ajuns in locul special creat de fiecare dintre noi in Focus 27. Din acel loc, am mers spre o lumina violet pe care am vazut-o in departare. M-am gandit ca acolo pot fi niste suflete pierdute care ar avea  nevoie de ajutor… Am ajuns in acel spatiu si am vazut o apa cristalina, apoi am fost trasa (absorbita) de o energie puternica in interiorul acelei ape, tot mai adanc in interiorul Pamantului, printr-un tunel de energie alba. Am iesit la un moment dat in afara Pamantului; vedeam planetele, simteam si auzeam cum Universul pulseaza de energie. Totul era mirific, neexplicabil in cuvinte acele senzatii traite. Apoi, o ploaie de energie aurie, s-a revarsat asupra Pamantului, a cuprins tot Pamantul. Atunci mi-am zis ca Pamantul are nevoie sa se energizeaza, sa-si ridice vibratia, dar nu  a fost asa. Spre surprinderea mea Pamantul s-a rupt in doua, iar din interiorul lui a iesit la lumina “Nucleul Mamei Pamant” parca dorea sa se energizeze si sa se reinprospateze. Un ciorchine de energie auriu a lovit si a energizat acest nucleu de culoare bleu-verde-violet, iar cele doua parti din aceasta planeta, care este “Mama Pamant” sau atras una pe alta ca un magnet si au inschis nucleul in interiorul lor. Uimita si socata de cele vazute, am coborat din acel loc pe Pamant sa vad ce se intampla. Am ramas pentru cateva momente in stare de relaxare profunda si am meditat la cele petrecute anterior. Am simtit ca pamantul isi schimbase vibratia, se nascuse o lume noua, o noua energie, o energie pura si luminoasa…. Nimic din aceasta lume pe care o cunoastem cu totii nu mai exista. Totul s-a transformat in urma acelei energii primite din UNIVERS. Devenisem practic UN MARTOR al nasterii unei NOI ERE.”  – Mihaela V.