Programe oficiale TMI


Programele oficiale ale Institutului Monroe oferite în prezent în România sunt:

– Excursion Workshop®

– Advanced Excursion Workshop®

– Gateway Voyage®

– Guidelines®

– Lifeline®

– Exploration 27®

– Starlines I®, Starlines II® și Starlines – Reunion®

Ritta Nicoară [RO] – Coordonator programe TMI în România şi trainer acreditat TMI
Andrea Berger [US] – Trainer acreditat TMI, TMI Board of Advisors, TMI Local Chapter Network Leadership Council Member

Utile

Programe TMI


GATEWAY VOYAGE® 9 – 15  Noiembrie 2024, PLAIUL FOII


Gateway Voyage

De mai bine de 30 de ani programul intensiv de şase zile Gateway Voyage® a schimbat viaţa a mii de persoane ajutându-i să experimenteze tărâmuri extraordinare ale conştiinţei, inclusiv să atingă aşa numitele „experienţe de vârf”, stări atât de venerate de cei care au o mare experiență în exercițiile de meditație.

Gateway Voyage – Portalul Călătoriilor te va duce într-o aventură incredibilă, alături de alţi exploratori care, la fel ca tine, doresc să înţeleagă mai bine cine sunt ei şi cum pot să îşi împlinească mai bine destinul. Programul constă dintr-o serie de exerciţii Hemi-Sync® ghidate verbal, care te vor duce, în mod progresiv, în stări de conștiință din ce în ce mai profunde.

Programul zilnic constă din ascultarea a 5 – 6 exerciţii pe zi, sesiuni aplicative, discuţii de grup, recapitularea şi integrarea experienţelor, timp liber pentru interacţiuni personale şi schimburi de experienţe. În plus, vor fi demonstraţii şi înregistrări video care vor prezenta cercetările ştiinţifice şi efectele Hemi-Sync® asupra funcţiilor cerebrale, a comportamentului uman, a gândirii şi a emoţiilor.

Ritta Nicoară, trainerul programului, va acorda o atenţie sporită participanţilor şi proceselor prin care trec aceştia, pe măsură ce diferite combinaţii de frecvenţe Hemi-Sync® vor fi folosite pentru a ghida călătorii în explorarea intensivă a stărilor superioare de conştiinţă extinsă.

Condiții de participare: pentru Gateway Voyage nu există curs prealabil obligatoriu, deci este primul program la care puteți să participați fără să fi participat la alte cursuri Hemi-Sync.

Prețul programului este de 1150 EUR sau echivalentul acestei sume în lei, în regim de 2 participanti într-o camera.

Acest preț include tot, cazarea, masa, taxa de curs, materialele conexe și câteva exerciții pentru acasă, iar alte exerciții se vor putea cumpara acolo.

Locurile sunt limitate la max. 16 persoane.

Facilitator: Psih. Ritta Nicoară – trainer TMI rezidențial și Outreach

Broşura Programului Gateway Voyage

Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la:

Ritta Nicoară

mail: rittanicoara@yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76

Vă prezentăm jurnalul video al unui realizator de filme australian, Martin Taylor, care și-a documentat experiența pe care a avut-o la programul Gateway Voyage la Institutul Monroe din Virginia, SUA.:

 

Un video despre programul Gateway Voyage:

Ce spun cei care au participat la programul Gateway în România:

Petru S.
“Am dat peste cărţile lui Robert Monroe cu câţiva ani în urmă şi le-am devorat plin de entuziasm, deoarece mi-au deschis o fereastră spre alte realităţi care îmi erau relativ nefamiliare până atunci. Ca fizician, am apreciat foarte mult obiectivitatea cu care Bob a cercetat şi explorat aceste domenii non-fizice, şi m-a inspirat să devin, de asemenea, un explorator al conştiinţei. Cu timpul, am simţit nevoia să împărtăşesc cunoştinţele mele cu comunitatea în care trăiam, precum şi cu colegii de breasla, deoarece în domeniul fizicii erau într-adevăr rare noile descoperi, în timp ce, aici, aveam ceva complet nou, care merita să fie explorat.
Am avut câteva experienţe admirabile de ieşire din corp şi am primit mesaje interesante, frânturi din vieţile trecute. Mi-ar plăcea să evidenţiez în special una din experienţe. În timpul exerciţiului pe care trebuia să-l facem în timp ce ne plimbam afară, în natură, –– când intram în Focus 12 –– am simţit imediat prezenţa multor entităţi prietenoase care erau foarte fericite că mă aflu acolo.
În Focus 15, mi-a venit în gând să caut să vad ce s-a întâmplat în acest loc, exact în urmă cu 300 de ani, adică în 15 iulie , 1710. Mi-a apărut imaginea unei scene de nuntă românească tradiţională: doi tineri îmbrăcaţi festiv în costume tradiţionale româneşti care mergeau într-o trăsură decorată de nuntă, urmată de doi călăreţi şi ei îmbrăcaţi festiv. După cercetări ulterioare, a ieşit la iveală faptul că 15 iulie 1710, a fost într-o duminică, o zi propice pentru o nuntă românească de la ţară.
După program — la sugestia lui Carol şi a Andreei—m-am întors la cest subiect în meditaţia mea şi au apărut mai multe detalii: numele şi vârstele tinerilor căsătoriţi, de unde erau şi micuţa biserică din munţii Piatra Craiului unde s-a oficiat nunta. Nu îmi este încă prea clar de ce a fost important pentru mine să-mi amintesc acest eveniment. Plănuiesc să cercetez arhivele locale din Zărneşti (oraşul cel mai apropiat) dacă a avut loc într-adevăr o nuntă în aceea zi.”

Mihaela V.
“Programul GATEWAY VOYAGE mi-a schimbat complet viaţa. În decursul timpului petrecut la program am descoperit că există viaţă dincolo de dimensiunea fizică şi că toţi suntem parte a aceleaşi energii Mamă, care oferă dragoste şi armonie pentru noi toţi.
În timp ce făceam exerciţiile, am avut experienţe spirituale unice şi o conexiune profundă cu Sursa.
Într-un exerciţiu, fiind în Focus 15, am luat forma unui înger. Am observat alte fiinţe luminoase zburând în jurul meu: verzi, roz, galbene, şi purpurii. Ele veneau de pe multe planete formând o Uniune în jurul Pământului.

Dincolo de asta, am avut onoarea să întâlnesc atâţia oameni minunaţi care mi-au îmbogăţit viaţa. Cred că, dacă acest program ar fi accesibil pentru toţi oamenii de pe planetă, atunci lumea ar deveni mai bună şi ar trăi mai bine.”

Andrei G.
“Acest program a fost ca o puternică relansare energetică pentru toate experienţele mele dincolo de corpul meu fizic. Pe durata programului m-am simţit constant înghiţit de o energie foarte puternică (venită de la facilitatori, de la ghizi şi cine mai ştie de la ce alte surse), o energie pe care o mai simt încă şi acum, când ascult exerciţiile din albumul GATEWAY EXPERIENCE®.
În rezumat a fost o experienţă ce-ţi schimbă viaţa, o experienţă pe care o recomand tuturor.”

Ibi M.
“Săptămâna petrecută în Plaiul Foii a fost foarte fructuoasă pentru dezvoltarea mea personală, pe mai multe nivele. Am făcut la curs câteva exerciţii interesante pe care le voi putea folosi de acum înainte în viaţa de zi cu zi. Am întâlnit şi m-am împrietenit cu câţiva oameni speciali care ulterior au devenit dragi inimii mele iar acum fac parte din viaţa mea. Cele mai importante cadouri pe care le-am primit pe timpul acestui program, sunt prea profunde ca să poată fi redate în cuvinte. Pe scurt, programul a avut loc la timpul potrivit, în locul potrivit şi cu grupul de oameni care trebuia.
Universul mi-a susţinut decizia de a urma acest program, căci drumul care m-a condus în această direcţie a fost foarte lin. Totuşi, am venit la program într-o stare emoţională agitată, cu speranţa de a rezolva o problemă care mă preocupa de mult timp.
Pot spune acum cu sinceritate că am reuşit să-îmi rezolv problema şi că sunt într-o starea foarte centrată – încercând să dăruiesc dragoste necondiţionată celor din jurul meu. Simt acum că totul este în armonie şi că pot să rezolv orice problemă uşor şi elegant.”

Lia B.
“Eu am descoperit cele trei cărţi ale lui Robert Monroe cu câţiva ani în urmă, în mod accidental. M-au fascinat şi mi-au deschis noi orizonturi de cunoaştere dar, de asemenea, mi-au ridicat şi multe întrebări. Am început cu o dorinţă puternică să experimentez şi să explorez lumea non-fizică, căutând răspunsuri la multele mele întrebări care mă preocupă încă. Pe internet am găsit site-ul The Monroe Institute, unde am citit despre tehnologia patentată a sunetului de bătaie binaurală şi despre programele oferite la Institut. Dorinţa mea de a participa la un program TMI s-a împlinit mai repede decât m-am aşteptat, prin GATEWAY VOYAGE care avut loc în Romania. După ce am explorat diferite nivele Focus , am început să percep diferenţele subtile dintre ele. Am avut o experienţă de vârf în cadrul exerciţiului Euforia Universului, în care pământul s-a topit în inima mea într-un sentiment extins de iubire şi lumină. După program, am constatat o creştere a numărului de coincidenţe semnificative în viaţa mea şi, de asemenea, cum diverse evenimente se legau unul de altul ca şi piesele unui puzzle puse la locul lor. Totodată am început să observ cum gândurile mele şi a celor din jurul meu se materializau în viaţa de zi cu zi.”

R.N.
„Cu Gateway a început călătoria mea interioară cea mai prolifică. Adânc în interiorul nostru se află un miez tainic, unde adevărul despre cine suntem cu adevărat este foarte bine ascuns. Acest miez interior transcende toate distorsiunile perceptuale induse de societate. Cu fiecare exerciţiu, am simţit cum se deschid tot mai multe uşi către această parte sacră din noi. Intensitatea trăirilor şi profunzimea dimensiunilor interioare atinse au dizolvat, din ce în ce mai mult, graniţele dintre psihicul individual şi Conştiinţa Cosmică… În călătoriile mele am văzut dintr-o perspectivă mai înaltă dinamica tiparelor complexe ale celor mai importante evenimente din viaţa mea, fapt care mi-a dat o înţelegere mai profundă asupra existenţei mele.”
Citiţi aici mai multe despre primul program Gateway din România din 2010.