Programe oficiale TMI


Programele oficiale ale Institutului Monroe oferite în prezent în România sunt:

– Excursion Workshop®

– Advanced Excursion Workshop®

– Gateway Voyage®

– Guidelines®

– Lifeline®

– Exploration 27®

– Starlines I şi II®

Ritta Nicoară [RO] – Coordonator programe TMI în România şi trainer acreditat TMI
Andrea Berger [US] – Trainer acreditat TMI, TMI Board of Advisors, TMI Local Chapter Network Leadership Council Member

Utile

Programe TMI


WORKSHOP EXCURSIE AVANSATĂ® 16 – 17 Noiembrie 2019, București

 

 


EXCURSION AVANSATĂ®

EXCURSION AVANSATĂ®

Traineri:
Sanda Zaharie
mail: [email protected], tel: 0720.015.916

Marilena Ionescu

mail: [email protected], tel: 0723.614.824

Workshopul Excursie Avansată – primul modul “Dezvoltare Personală” – este un program destinat absolvenților programului Excursie sau Gateway Voyage.

Seria de programe “Excursie avansată” a fost concepută pentru a vă ajuta să creați mai multă libertate, bucurie și împlinire în viața voastră.

Conceptul de “libertate” al lui Bob se referă la abilitatea de a deveni stăpâni ai propriei vieți prin transformarea obișnuințelor, conceptelor și credințelor limitative care ne țin captivi într-o realitate limitată și incompletă. Înlocuirea obișnuințelor și credințelor limitative cu cele care ne conferă putere, înțelegere, claritate și împlinire, vor produce o nouă modalitatea de a acționa, gândi și simți, în acord cu natura noastră esențială.

Prin recâștigarea libertății ne reamintim că suntem mai mult decât corpul fizic… iar aceasta este începutul procesului de reîntregire, iar astfel, vom putea experimenta nenumăratele posibilități de cunoaștere și dezvoltare disponibile doar atunci când ne eliberăm de restricțiile și constrângerile realității fizice și a răspunsurilor condiționate.

Programul “Dezvoltare personală” vă oferă o serie de exerciții prin care veți învăța să creați și să folosiți instrumente metale și energetice care vor facilita începutul transformării voastre în maeștrii ai propriei vieți.

Workshop “Excursie avansată” – modul 1: “Dezvoltare personală”

Focus 10

La începutul programului vom revizui instrumentele de bază din Focus 10, starea “ Minte trează – Corp Adormit” pentru a crea o bază solidă pentru activitatea personală pe care urmează să o facem pe parcursul programului.

Focus 11 – Canalul de Acces –

Apoi, vă veți familiariza cu nivelul Focus 11, denumit Human Plus® (H-Plus®), ceea ce Bob Monroe a considerat a fi cea mai importantă contribuție a sa la dezvoltarea umană.

H-Plus® sunt exerciții puternice care vă ajută la dezvoltarea capacității voastre de alegere: abilitatea de a crea în mod conștient ceea ce vă doriți și de a alege în mod liber modul în care răspundeți la provocările cu care vă confruntați în viața de zi cu zi.

Odată cu aceste exerciții veți învăța o serie de comenzii de funcții Human Plus® pentru a vă îmbunătății viața în ceea ce privește deprinderile mentale și transformarea sau stingerea diferitelor obiceiuri sau trăsături nedorite, ceea ce va permite să obțineți rezultate mai bune în multe domenii importante ale vieții.

Focus 12

Reechilibrarea emoțională va fi consolidată prin exerciții ghidate ce conțin forme complexe de simbolism care se adresează acelei părți din noi care stochează amintirile cele mai profunde, temerile și potențialurile noastre, invitându-le să iasă la suprafață pentru a fi conștientizate și transformate atunci când este necesar, iar apoi integrate într-un mod constructiv, ajutând la creare unei noi personalități, centrate și echilibrate.

Astfel, ne vom reîntoarce la inocența primordială și vom recupera amintiri și calități esențiale ale ființei noastre totale.

Vom trece apoi prin Portalul Galactic, aducând la suprafață din adâncimile conștiinței noastre și mai multe amintiri despre adevărata noastră natură.

Pentru a atinge scopul unei vieți mai îndeplinite, programul include un instrument energetic special în Focus 12, pentru crearea unor noi tipare de viață.

________________

Spiritul acestui program este eminamente practic în comparație cu Workshopul Excursie (care este o condiție prealabilă pentru acest program).

Ne așteptăm ca rezultatele să fie ușor diferite pentru fiecare participant, deoarece suntem diferiți, cu nevoi diferite și fiecare își va alege din multitudinea de instrumente pe cele care se vor potrivi cel mai bine cu nevoile de moment ale dezvoltări sale.

Acest program vă va învăța multe funcții esențiale H-Plus ® dar pe urmă, va fi sarcina voastră să practicați în mod consecvent aceste abilități până când devin a doua voastră natură.

H-Plus ® poate fi o modalitate excelentă pentru a vă pregăti pentru un trai mult îmbunătățit și un instrument extrem de puternic pentru a prosperarea în viitor, indiferent de felul în care lumea se poate schimba.

Seria de workshopuri “Excursie avansată”, este alcătuită din trei module, al doilea fiind “Dezvoltarea puterii de vindecare – Healing Development”, iar al treilea “Dezvoltarea interioară – Inner Development” și vor fi oferite în România absolvenților primului modul.

Pentru înscrieri și informații:

Sanda Zaharie
mail: [email protected], tel: 0720.015.916

 

Marilena Ionescu

mail: [email protected], tel: 0723.614.824

 

Prețul programului este de180 EUR sau echivalentul acestei sume in RON.

Pentru rezervarea locului este necesar să primim formularul de înscriere completat, împreună cu dovada achitării avansului.