STARLINES II® 15 – 21 septembrie 2018, Bran, Brașov

StarlinesII

este programul absolvenților Starlines I. Îmbinând cunoștințele dintre fizică și metafizică, Starlines II vă oferă posibilitatea călătoriilor interdimensionale, din universul fizic în universurile paralele. Pentru aceste călătorii, exercițiile conținute în acest program folosesc calea energetică creată in Stralines I, calea energetică dintre Centrul Pământului și Centrul Galactic, trecând prin toate nivelurile Focus până la cele extrem de puternice: Focus 42 și Focus 49.

Condiţii de participare:

absolvirea programului Starlines I®.

Numărul participaţiilor este limitat la maxim 24 de persoane.
Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la:
Ritta Nicoară
mail: rittanicoara@yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe