Utile

Programe TMI


COMUNICAT

Având în vedere unele informații care au ajuns la noi, referitor la anumite persoane, foști participanți ai programelor Institutului Monroe, care folosesc numele Institutului în propriile lor practici terapeutice, sesiuni de vindecare, programe de grup și chiar tranzacții imobiliare, sugerând că sunt asociate cu Institutul Monroe:


Hemi-Sync România aduce la cunoștința publicului următoarele:


The Monroe Institute (TMI) cu sediul in Virginia, SUA, este o organizație non-profit de educație și cercetare care utilizează tehnologiile brevetate Hemi-Sync® și SAM în programele sale educaționale. Folosind aceste tehnologii, TMI a dezvoltat o serie de programe care sunt exclusiv proprietatea TMI și pot fi oferite publicului printr-o serie de programe Outreach (de 2 zile) și rezidențiale (de 6 zile) doar și exclusiv de către trainerii acreditați de TMI special în acest scop.
Nici o persoana, participant al programelor noastre sau nu, NU are dreptul să folosească numele Institutului Monroe (TMI) în practicile lor private, fie ele practici terapeutice, sesiuni de vindecare, programe de grup sau de orice altă natură și în niciun fel de tranzacții imobiliare (sau de alta natura), obținere de împrumuturi, etc. sugerând că sunt asociate cu Institutul Monroe.
Orice persoană care folosește în practica sa privată tehnicile și instrumentele energetice învățate în cadrul programelor TMI, trebuie să aducă în mod CLAR la cunoștința propriilor clienți că NU este trainer acreditat de TMI, nu a fost pregătit de TMI în acest sens, și ceea ce aplică în practica privată cu clienți lor, individual sau in programele de grup, reprezintă exclusiv înțelegerea personală a informațiilor dobândite în cadrul programelor urmate la TMI.


Prin urmare


NU ne asumăm nicio responsabilitate pentru activitatea de orice natură, al niciunui participant la programele noastre și nici asupra modului în care aplică în profesiile lor ceea ce au învățat la programele TMI.
Acele persoane care abuzează de informațiile și tehnicile dobândite în cadrul programelor Institutului Monroe precum și de numele Institutului Monroe în orice mod, sugerând orice fel de asociere, își vor pierde dreptul de a mai participa la programele TMI.
Lista cu traineri acreditați de TMI în România este listata in secțiunea “Despre noi” de pe siteul hemi-sync.ro
Va multumim pentru atenție,
Hemi-Sync România