Starlines, 25 – 31 Octombrie, 2014

Starlines va avea loc în perioada 25 – 31 octombrie, 2014, în pitorescul Bran, jud. Braşov.

Condiţii de participare: absolvirea programelor Gateway Voyage®, Lifeline®, Exploration 27®
Numărul participaţiilor este limitat la maxim 24 de persoane.

O echipă experimentată de facilitatori, formată din Franceen King si Andrea Berger din Statele Unite, asistate de Ritta Nicoară, va fi disponibilă pe parcursul întregului program.

Ele vor acorda o atenţie sporită participanţilor şi proceselor prin care trec aceştia, pe măsură ce diferite combinaţii de frecvenţe Hemi-Sync® vor fi folosite pentru a ghida călătorii în explorarea progresivă a stărilor superioare de conştiinţă extinsă.

Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la:

Ritta Nicoară

mail: rittanicoara@yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76

Andrea Berger

mail: aberger@cinci.rr.com, tel: (513)515-4046

Starlines

este programul absolvenţilor Exploration 27, care sunt animaţi de pasiunea explorării şi auto-descoperirii, de o sete de cunoaştere fără margini şi de o eternă iubire şi respect pentru Forţa Vieţii în toate formele sale de expresie. Dacă eşti un spirit aventuros, Starlines este pentru tine. Adu cu tine simţul aventurii şi orice alte materiale despre universul fizic (hărţii sau diagrame ale cosmosului, cărţi, etc) care dorești să îți fie la îndemână.

De-a lungul istoriei, oamenii au privit către stele pentru a-L cunoaşte pe Dumnezeu şi pe ei înşişi.. Cunoştinţele noastre despre cer și universul fizic s-a dezvoltat rapid în ultimii ani. În 1923, cuvintele „Univers” şi „galaxie” erau sinonime. În ultimii ani, datorită uimitoarelor telescoape spațiale, am avut capacitatea de a „vedea” mai multe galaxii decât ne-am fi putut imagina vreodată. Oamenii noştri de știință estimează acum că „universul” nostru conține sute de miliarde de galaxii, cele mai multe cu sute de miliarde de stele.

A reflecta la dimensiunea, compoziţia, energia, mişcarea şi tiparele de creaţie din universul nostru fizic, reprezintă, de fapt, expansiunea conştiinţei. Și totuși, fiecare nouă descoperire ridică mai multe întrebări şi stârnește mai mult curiozitatea. Care sunt relațiile dintre conștientizare, fiinţare și expresia fizică și cum ne armonizăm cu aceste tipare cosmice? Care este interacțiunea dintre conștiință și forma sa manifestă?

Folosind nivelul Focus™ 34/35 ca rampă de lansare, vom explora misterul și măreția sistemelor de energie de-a lungul Căii Lactee și dincolo de aceasta … deplasându-ne treptat în noi stări de conștiință, existență și percepție al nivelului Focus 49. Ajutaţi de sute de imagini realizate de la telescoapele spațiale și sunete transmise de radiațiile diverselor corpuri cereşti (adevărata muzică a sferelor), vom călători împreună către frontiere inter-dimensionale … căutând, întrebând, observând… trezind în noi amintirile despre trecutul şi viitorul asociate cu aceste îndepărtate sisteme de energie, recâștigând și integrând astfel, tot mai mult din Sinele nostru Total.

Ne vom deplasa spre o şi mai amplă conştientizare a lui Eu-Acolo, al clusterului Eu-Acolo şi a legăturilor cu alte clustere Eu-Acolo… experimentând iubirea, bucuria şi libertate întregirii, forţa misiunii noastre şi pacea transcendentală a Planului Perfect.

Și pe măsură ce vom explora din ce în ce mai adânc vom deschide şi consolida căile pentru exploratori care ne vor urma şi vom extinde conexiunile dintre mult iubita noastră planetă şi sursele de energie care o hrănesc şi îi sprijină evoluţia. Ca o delegație reprezentativă a conștiinței umane de pe planeta Pământ vom traversa timpul şi spaţiul şi vom fi iniţiaţi în noile noastre roluri de ”Ambasadori Galactici”. Astfel, la întoarcere, având o „nouă perspectivă”, vom aduce pe Pământ acele tipare de creaţie, percepţii, dar şi o nouă viziune ce va permite umanităţii şi tuturor formelor de viața de pe Pământ să se acordeze mai uşor la esenţa vieţii și să creeze un viitor care să susțină viața sub toate formele sale. Pe parcursul călătoriei vom explora găurile negre / porţile stelare ale Centrului Galactic, înţelegând potenţialul lor de a ne ajuta în accelerarea transformării noastre, la „viteza warp”.

Încurajată şi asistată de ghidarea ei interioară, Franceen King a creat acest program pentru TMI având la bază experienţa ei de o viaţă în explorarea conștiinței și cercetările contemporane în domeniul astronomiei, astrofizici, arheologiei şi a misterelor antice.

Un scurt video despre programul Starlines:

Ce spun participanţii despre acest program:

Pe tot parcursul programului STARLINES, dezvoltarea mea spirituală a fost exponenţială deoarece am experimentat personal conștiința cosmică identificându-mă cu galaxia noastră şi cu universurile de dincolo de ea. Am luat legătura cu Eu-Acolo şi clusterul Eu-Acolo şi conştiinţa mea a fost deschisă către tot ce era esenţial pentru mine. Am avut impresia că planetele / galaxiile şi-au împletit cu bucurie energiile lor cu ale noastre într-un „dans cosmic”. Suntem ca albinele, „polenizatori” cheie în evoluția universului nostru. Datorită programelor TMI am luat decizia de a aprofunda studiul ştiinţelor transpersonale şi astfel să-mi continui pregătirea formală în domeniul conştiinţei „.    – Andrea


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe