SyncCreation® 25 – 26 noiembrie 2017, București

Promo Sync IMG 1

Învață să devii creatorul vieții tale

Programul SyncCreation™ îți oferă o metodă completă pentru a deveni un creator puternic al vieții tale. Acest program te ajută să îți manifești visele în realitatea fizică, astfel încât, să poți experimenta abundența pe toate nivelele și să trăiești cu mai multă bucurie. SyncCreation™ te învață, printr-o serie de exerciții Hemi-Sync® metode specifice pentru fundamentarea procesului manifestării prin extinderea conștiinței, dirijarea energiei și concentrarea intenţiei care, toate la un loc, produc rezultate uimitoare.
Programul SyncCreation™ utilizează tehnologia audio Hemi-Sync ® dezvoltată de Institutul Monroe ® pentru a te ajuta să ajungi în stări profunde de conștiință extinsă. Participanţii la acest program vor descoperii că aceste stări de vârf reprezintă unul din condițiile de bază în realizarea procesului de manifestare.

Materializarea viselor în realitatea fizică necesită ca gândurile noastre conștiente să fie sincronizate perfect cu credințele noastre inconștiente. Această sincronizare este realizată cu ușurință în cadrul acestui program, folosind o serie de exerciții Hemi-Sync, extrem de bine concepute pentru acest țel, care te vor ajuta să intri într-o stare de echilibru interior realizând o armonie între Ego și Sinele Superior.
Creatorul programului SyncCreation™, Dr. Joe Gallenberger este psiholog clinician, cu peste 30 de ani de experienţă ca terapeut și cu o mare pasiune în studierea principiilor universale ale manifestării. În 1995, a început să exploreze psihochinezia, abilitatea de a influența materia prin mijloace non-fizice. A obţinut rezultate statistice impresionante în laboratoarele universitare Princeton Engineering Anomalous Research Laboratory şi după dezvoltarea metodei sale de-a lungul anilor de studiu a început să-i înveţe și pe alții această abilitate. Cercetările și descoperirile sale despre psihochinezie constituie și baza programului SyncCreation™.

Dr. Gallenberger oferă o varietate de programe concepute pentru a influența realitatea prin extinderea conștiinței, cum ar fi seria de exerciții pentru studiul la domiciliu SyncCreation™ – Un Curs de Manifestare, workshopul pentru învățarea procesului de manifestare SyncCreation™ Workshop, workshopul Aventură la Las Vegas, prin care ajută participanţii să intre în stări intense de putere personală şi înaltă intuiţie. Participanții la programele sale ating stări conștiință modificată și energetice extrem de puternice, care au ca rezultat dezvoltarea capacității de a realiza numeroase manifestări în viaţa fizică.

Dr. Gallenberger este, de asemenea, un vechi practicant în arta meditației și este unul din facilitatorii principali ai Institutului Monroe®, care învaţă participanții din toate colțurile lumii să intre în stările de conștiință extinsă și să folosească aceste stări pentru a-și crea o viață mai bună.

Robert Monroe, celebrul explorator al conștiinței, pe care Dr. Gallenberger l-a cunoscut personal, a fost mentorul lui principal.

________________________________________

Condiții de participare: absolvirea programului Excursie sau Gateway Voyage

Facilitator: Ritta Nicoară, psiholog, psihoterapeut
Trainer acreditat Outreach și Rezidențail al Institutului Monroe și al LLC SyncCreation

Locuri limitate la max. 18 persoane.

________________________________________

Pentru înscriere şi informaţii suplimentare:

Trainer
Ritta Nicoară, e-mail: rittanicoara@yahoo.com, tel: 0744 – 11.84.76


← Înapoi
Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe