Feedback

Pentru mine, programele Institutului Monroe au fost ca o „trezire a trezirilor” a sufletului, spiritului meu din somnul cotidian. Intelegerea faptului ca sunt o constiinta multidimensionala, ca pot calatori prin multiversuri! Oooo! Ce minunat! Acesta este de fapt Omul!!?? Ce fiinta/fiinte extraordinare suntem!

Valerica Miftode psiholog

Sunt un om curios, cu drag si sete de a invata – asa se face ca pe langa medicina pe care o practic cu mare daruire, am invatat si psihologie, hipnoza medicala, cursuri de meditatie si reiki, dezvoltare personala si management, leadership la feminin si multe altele. Toate cu impact si foarte utile, ale caror instrumente le folosesc mereu in viata si practica mea de zi cu zi.
Cursurile cu care am rezonat insa cele mai mult sunt ale Institutului Monroe – Hemi Sync. Deoarece aduc stiinta cu desavarsire in slujba inaltarii si dezvoltarii nostre ca fiinte superioare, si se intampla acest lucru la propriu. De cativa ani de cand le parcurg treptat, de la simplu la din ce in ce mai evoluat, simt ca eu insami ma upgradez pe zi ce trece – am devenit mai ancorata in prezent, mai globala si mai toleranta, mai intelegatoare si mai luminoasa, cu incredere si acceptare in ceea ce ma priveste si a celorlalti – si asta e mare lucru pentru ca dintotdeauna am fost descrisa ca un om de o mare exigenta cu mine insami intai si-ntai!
Hemi Sync si exercitiile din cadrul cursurilor m-au dus la niste revelatii extrem de importante care m-au ajutat sa ma confrunt cu bine cu niste episoade traumatice extrem de grele in viata – si le-am dovedit!
Sunt medic si imi iubesc pacientii, si ei tin mult la mine – si deseori in timpul operatiior mele pun muzica cu frecvente HemiSync, iar aceasta creaza o atmosfera de relaxare si armonie si ajuta mult pacientii sa depaseasca stresul operator.
Desigur am recomandat si recomand prietenilor si cunoscutilor sa faca aceste cursuri, pentru ca eu cred in dictonul „Sharing is caring” si cred ca suntem datori fata de noi insine sa evoluam si sa fim fericiti – si asta e una din caile cunoscute mie si de valoare, fiind experimentata deja cu succes!

Dr. Lorelei Nassar DMD. MD

Am venit la institutul Monroe cu dorinta de a ma cunoaste pe mine si ceea ce ma inconjoara.
Aveam multe conceptii si prejudecati nepotrivite care imi creau anumite anxietati.
Am invatat pe parcursul workshopului Excursie si a cursului Gateway Voyage – Portalul Calatoriilor – cum imi pot relaxa corpul si totusi mintea sa fie treaza. Cum pot primi instantaneu solutia la o problema.
Am experimentat in siguranta si controlat ceea ce inseamna extinderea constiintei, starea in afara timpului si accesarea altor sisteme de energie, in nivelurile Focus 10,12,15 si 21.
Asa am inteles ca „sunt mai mult decat corpul meu fizic” si prin aceste calatorii controlate mi-am eliminat fricile prin care singur imi blocam accesul la dimensiunile interioare.
Acum nu mai este necesar sa ascult sau sa cred povestile altora pentru ca am experimentat si „stiu” ce este si inseamna „dincolo de aparente”, si vad si inteleg viata dintr-o alta perspectiva.
Multumesc, cu recunostinta!

Stefan Cristian psihoterapeut

Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe