Despre noi

Programele Institutului Monroe (TMI) sunt prezente în toate zonele lumii şi se bucură de o apreciere remarcabilă de mai bine de 40 de ani.

După SUA, Canada, Australia, Japonia, Mexic, Brazilia, Argentina şi majoritatea ţărilor din Europa, începând din anul 2009, Institutul Monroe oferă programele sale şi publicului din România prin intermediul a doi trainer consacraţi:


Andrea Berger

Andrea Berger
Trainer TMI

Andrea

a crescut la Bucureşti, a călătorit mult în India studiind yoga şi meditaţia centrată pe lumină şi sunetul interior. Acum trăieşte în Cincinnati, Ohio, cu soţul ei şi cu cei doi copii. Andrea a lucrat 22 ani ca manager I.T. la o companie de bunuri de larg consum, este trainer rezidenţial internaţional TMI, membră a Diviziei Profesionale al Institutului Monroe, vindecător energetic atestat VortexHealing®, Maestru Reiki şi practicant Yoga.

Andrea a absolvit „Atlantic University” (fondată de Edgar Cayce) obţinănd diploma de Master în Studii Transpersonale, unde materiile aprofundate reprezintă o combinaţie originală a psihologiei, filozofiei, studiilor religioase, sănătăţii holistice şi artelor. Andrea este, de asemenea, fondatorul şi preşedintele organizaţiei non-profit „Asociaţia pentru Evoluţia Conştiinţei, Inc” care are misiunea de a accelera evoluţia conştiinţei prin educaţie, explorare practică şi transformare personală.

Din 2003 Andrea a participat la multe programe rezidenţiale TMI şi a devenit trainer TMI acreditat în 2009, sub îndrumarea lui Carol Sabick de la Herran. Andrea face parte din Board of Advisors al Institutului Monroe, este membră a Diviziei Profesionale TMI și a Local Chapter Network TMI.

http://www.monroeinstitute.org/Andrea-Berger/


Ritta Nicoară

Ritta Nicoară
Trainer TMI
Psiholog, Psihoterapeut

Ritta

este membră fondatoare a Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie, membră al Institutului Român de Psihoterapie Integrativă, este psihoterapeut în Psihoterapie Integrativă şi psihoterapeut în terapia EMDR (Eye Movement Desentization and Reprocessing – Desensibilizarea şi Reprocesarea prin Mişcări Oculare).

Formarea ca trainer TMI Outreach a urmat-o în Spania, sub îndrumarea lui Carol Sabick de la Herran, formator international, fost director de programe şi președinte al Institutului Monroe, iar formarea ca trainer rezidential TMI a urmat-o in SUA la Institutul Monroe.

Ritta este membră a Diviziei Profesionale TMI, trainer Outreach și Rezidential acreditat al Institutului Monroe.

Domeniile de interes şi alte cursuri urmate: Psihologia Transpersonală, Tehnici şamanice de extindere a conştiinţe.

Este producătorul şi autorul unor CD-uri de relaxare şi meditaţie ghidată, printre titlurile editate numărându-se: „Pilonul Central”, „Prosperitate şi Succes”, „Eternitate”, „Meditaţia Chakrelor”, etc.

https://www.monroeinstitute.org/Ritta-Nicoara

Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob Monroe în SUA, la începutul anilor '70.
Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoşi cercetători şi exploratori contemporani ai conştiinţei umane. Mesajul cel mai important pe care Bob Monroe l-a adus cu el din explorările sale îndepărtate este cuprinsă în Afirmaţia Gateway, care începe cu:

"Sunt mai mult decât corpul meu fizic. Fiindcă sunt mai mult decât materie fizică pot să percep ceea ce este dincolo de tărâmul lumii fizice"

El a lăsat ca moştenire umanităţii un sistem de dezvoltare a conştiinţei, extrem de comprehensibil, bazată pe tehnologia Hemi-Sync®, prin care oricine poate explora tărâmurile necunoscute ale conştiinţei, dincolo limitările spaţiului şi timpului.
Află mai multe